Sivustomme laajenee – aloitamme uuden, asiantuntijoiden kirjoituksille suunnatun Vieraskynä-osion.

Nainen.com-sivusto kehittyy ja lanseeraamme uuden Vieraskynä-osion. Osion myötä tuomme kävijöillemme luettavaksi mielenkiintoista, asiantuntijoiden itsensä kirjoittamaa sisältöä. Sivustolle tuotettavat sisällöt ovat pääasiallisesti asiantuntijanäkemyksiä tai heidän erikoistumisalueensa keskeisiä teemoja, joiden myötä voidaan inspiroida tai valistaa lukijoitamme.

Haluatko sinä Vieraskynäksi?

Vieraskynä-kirjoittaja voi olla kuka vain. Vieraskynäksi ryhtyminen vaatii vain, että sinulla on kokemusta tietyn alan tai toimenkuvan tehtävistä, ja haluat jakaa tietoasi avoimesti kävijöillemme artikkelin muodossa.

Sivustollamme vierailee viikottain 50 000 uniikkia kävijää. Lukijamme on pääosin 18-35-vuotiaita kaupunkilaisnaisia. Kauttamme saat kirjotuksellesi kohdennetun yleisön sekä halutessasi myös näkyvyyttä hankkeellesi, projektillesi tai yrityksellesi.

Kirjoitusten aihealueet voidaan määrittää tai rajata yhdessä asiantuntemukseesi perustuen. Kerromme sinulle myös mielellämme lisää siitä, minkälainen rakenne ja muotovaatimukset Vieraskynä-kirjoituksilla on. Toimituksemme valitsee viime kädessä kirjoittajat sekä editoi tekstit sivuston tyyliin sopiviksi.

Haluamme auttaa inspiroivia henkilöitä ja toimijoita tulemaan löydetyiksi. Haluamme kertoa uusista asioista sekä herättää keskustelua eri teemojen ympäriltä. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ([email protected]), niin kerromme lisää!