Haluatko harrastaa seksiä rannalla? Varaudu näihin huonoihin puoliin

Monet saattavat haaveilla kuumista intohimon hetkistä hiekkarannalla, mutta tässä hauskuudessa on haittapuolensakin.

Kesällä halut ja himot voivat käydä ylikierroksillakin ja päähän voi pälkähtää erilaisia ideoita kahden ihmisen välisistä ulkoilma-aktiviteeteista, joita yleensä harrastetaan sisätiloissa. Hiekkarannat voivat olla monelle paikka, jossa olisi hauska harrastaa seksiä, kun se kesällä on mahdollista.

Siinä on kuitenkin haittapuolensa, kuten alla oleva lista osoittaa.

1. Hiekka

Hiekka on pientä, se ei ole tukeva alusta ja se joutuu joka paikkaan. Hiekassa muhinoinnin jäljiltä iholla voi olla myös pieniä naarmuja, kun hiekka raapii ihoa.

2. Ötökät

Hiekan seassa mönkii erilaisia ötököitä, jotka voivat häiritä hellää hetkeä.

3. Vesi

Uimavesi voi kuivattaa ihoa, joten kuvittele mitä se aiheuttaa herkällä sukuelinten alueen iholle. Vesi myös poistaa luonnolliset liukasteet.

4. Illan odottaminen

Jos haluat jäädä kiinni, päivällä auringon paistaessa se onnistuu helposti. Monet eivät kuitenkaan halua jäädä kiinni, joten he joutuvat odottamaan iltaan ja siihen, että päivä viilenee ja ihmiset eivät enää vietä aikaansa rannalla.

5. Aikaa on rajallisesti

Rannalla ei ole ikuisuuksiin asti aikaa harrastaa seksiä, joten mihinkään maailmaa mullistaviin akteihin siellä tuskin pystyy. Kiinnijäämisen riski on aina olemassa, joten rannalla on parempi olla nopea. Jos rantaseksiin päätyy, niin jos siitä muuta iloa ei ole, niin sentään voi sanoa tehneensä sen rannalla.

Lähde: Your Tango


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.