Halloween-henkiset seksiasennot tarjoavat hyvän mahdollisuuden piristää seksielämää tuomalla uutta twistiä tuttuihin asentoihin.

31. lokakuuta vietetään halloweenia, jota voi juhlisaa myös makuuhuoneen puolella. Daily Star on nostanut esiin halloween-henkisiä seksiasentoja, jotka sopivat täydellisesti maustamaan seksielämää lokakuun pimeinä päivinä.

Alla voit tutustua näihin erilaisiin asentovinkkeihin hämähäkistä Frankensteiniin ja valita omat suosikkisi, joita kokeilla vaikkapa halloween-iltana kumppanisi kanssa.

Hämähäkki

Daily Star on poiminut tämän asennon Cosmopolitanin halloween-asentojen listalta. Hämähäkissä nainen ottaa ohjat käsiinsä. Tässä asennossa seksikumppani istuu leveälle tuolille tai säkkituoliin ja nainen tulee hänen syliinsä istumaan kasvokkain. Nainen nostaa jalkansa kumppanin takamuksen kummallekin puolelle ja niin sanotusti käy töihin. Käsivarret voi kietoa kumppanin hartioiden ympäri löysästi ja antaa hänen nauttia edessään olevasta näystä. Asentoa voi maustaa pitkillä, suloisilla suudelmilla sekä avaamalla että sulkemalla polvet yhteen, kun itse kokee hyväksi.

Daily Starin mukaan tämä asento lisää naisen mahdollisuutta saada orgasmi ja kun hän on itse päällä, hän voi säätää tahdin. Samalla nainen voi myös ohjata kumppaniaan osumaan juui oikeisiin kohtiin, mikä lisää nautintoa. Jos asennosta haluaa tehdä vielä nautinnollisemman, voi muaan ottaa seksileluja tai eroottisia apuvälineitä vibraattorista käsirautoihin.

Halloween-noita

Tämä halloween-henkinen asento tarjoaa Daily Starin mukaan nautinnollisia ja lähes taianomaisia orgasmeja. Tästä on kaksi versiota: istualtaan ja seisaaltaan.

Istuva noita on eräänlainen muunnos käänteisestä nainen päällä -asennosta (reverse cowgirl). Aluksi seksikumppani menee selälleen lattialle ja nainen nousee hänen ylleen selin kumppaniinsa. Seksikumppanin on oltava täysin suorana, jalat yhdessä lattialla – hän on ikään kuin luuta. Sen sijaan, että tavalliseen tapaan nainen istuisi miehen ylle, noustaan tässä versiossa kyykkyyn ja pidetään kumppani naisen sisällä. Tässä kyykkyasennossa liikutaan ylös ja alas ja samalla nojataan varovasti eteenpäin, ottaen tukea kumppanin jaloista. Ajatus on, että se muistuttaisi kuin lentäisi luudalla.

Seisaaltaan tämä asento on Daily Starin mukaan monimutkaisempi. Seksikumppani on tässä seisaaltaan noin 30 sentin päässä seinästä ja hänen eteensä laitetaan baarijakkara tai jokin vastaava huonekalu. Huonekalun täytyy olla tarpeeksi korkea, että se yltää seksikumppanin peniksen tai strap-onin kohdalle ja siihen kannattaa laittaa tyyny pehmusteeksi. Kun tämä asetelma on tehty, menee nainen kumppaninsa eteen ja nojaa vartalonsa kohti tuolia. Kumppani tarttuu naisen jaloista pitääkseen hänet vakaana ja kummankin jalan pitäisi olla kumppanin lantion eri puolilla. Tästä asennosta nainen kurottaa kohti seinää ja nojautuu kumppaniinsa samalla, kun hän hitaasti ja varoen yhtyy naiseen. Jos tämä seisontaversio on haastava tai siinä on riski loukata itsensä, voi sen tehdä myös sängyn avulla.

Noidan luuta

Tämä asento muistuttaa yllä olevaa, mutta on haastavampi ja vaatii tasapainoa kummaltakin osapuolelta – ja kestävyyttä – sekä lisäksi avuksi tarvitaan tuoleja. Daily Star on yhteistyössä Lovehoneyn kanssa esitellyt tämän luuta-asennon.

Tässä luudassa seksikumppani on suorana kuin lankku kahden tuolin välissä, eli yläkroppa on toisella tuolilla, jalat toisella tuolilla ja takamuksen sekä selän alla ei ole mitään. Nainen tulee tässä miehen päälle kasvot hänen kasvojaan päin ja kuin lentää luudalla liikkuessaan kumppaninsa päällä.

”Tätä voi maustaa pukeutumalla halloween-asuihin. Noidan hattu ja viitta eikä mitään muuta on super seksikäs halloween-asu”, kertoo seksi- ja parisuhdeasiantuntija Annabelle Knight ja lisää, että roolileikit ovat mainio tapa tuoda yllätyksen elementti ja lisää hauskuutta makuuhuoneeseen.

Jos tasapainoilu kahden tuolin välissä tuntuu liian vaikealta, voi tämän myös toteuttaa esimerkiksi kahvipöydän päällä. Seksikumppani menee selälleen tälle tukevalle alustalle, nainen laittaa jalkansa kummallekin puolelle alustaa ja ”lähtee lennolle”. Asentoon voi myös yhdistää kiertävän liikkeen, joka muistuttaa padan sekoittamista, tai tavata coconut-sanan eli liikuttaa lantiota coconut-sanan jokaista kirjainta vastaavalla tavalla.

Vampyyri

Vampyyri-asento on muunnos lähetyssaarnaajasta ja siinä on mukana hellää niskan näykkimistä kuin kumppani olisi vampyyri. Asennossa alla oleva nainen nostaa jalkansa kohti kattoa ja takamustaan irti sängystä. Kumppani työntyy häneen hieman koholla olevasta asennosta. Tämäkin on Lovehoneyn kanssa yhteistyössä esitelty asento, joka Daily Starin mukaan menee syvälle ja on näin mainio tapa stimuloida G-pistettä. Jos kumppani nojaa eteenpäin, tulee asennosta intiimimpi ja samalla hän voi käydä käsiksi hellästi naisen kaulaan ja näykkien kuin vampyyri.

Knight suosittelee tätä asentoa heille, jotka kaipaavat lisämaustetta seksielämäänsä. Kaulan ja niskan pureminen voi herättää intohimoja, joita on kokenut nuorempana, mutta varo vain upottamasta hampaitasi liian syvälle.

”Fritsut voivat tuntua hieman nololta aikuisena, joten ota iisisti imemisen kanssa. Hellän nuolaisun ja imaisun ei pitäisi jättää jälkeä”, Knight vinkkaa.

Frankenstein

Frankensteinkin on Lovehoneyn kanssa yhteistyössä esitelty asento, joka Daily Starin mukaan on tuhma muunnos lähetyssaarnaajasta, mikä saa sinut ja kumppanisi tärisemään nautinnosta. Frankensteinin hirviö ei ollut kovin notkea kaveri jäykkine jalkoineen ja käsivarsineen. Tästä on syntynyt inspiraatio tähän aika jäykkään asentoon, jossa naisen kädet ja jalat ovat koholla. Asento on muunnos lähetyssaarnajasta niin, että alla olevan naisen jalat ovat koholla, mikä mahdollistaa työntymisen syvemmälle. Knightin mukaan tämä asento on myös hyvä G-pisteen stimulointiin.

”Olen suuri lähetyssaarnaajan ystävä. Ainoa ongelmani on se, että monet parit käyttävät vain sitä perinteistä saarnaajaa, kun olisi niin monia tapoja tehdä siitä seksikkäämpi pienillä muutoksilla liikkeen suhteen”, Knight kertoo.

”Frankenstein tarjoaa syvemmän yhdynnän ja mahtavaa G-pisteen stimulaatiota”, hän jatkaa.

Jos kaipaat lisää halloween-henkisiä seksiasentoja, löydät niitä täältä.

Lähde: Daily Star