Joka viides pariskunta on kertonut, että on tietty erikoinen haju, joka lisää heidän seksihalujaan.

Tämä yllättävä paljastus selvisi kyselyssä, johon osallistui 2000 ihmistä. Kyselyssä kysyttiin, että mitkä ruuat ja juomat saavat heidän haluamaan enemmän seksiä. Sen avulla selvisi, että sen ei tarvitse olla välttämättä hyvältä tuoksuva haju, joka lisää haluja.

Tätä syötävää kuvaillaan usein hikisten sukkien hajuiseksi

Se ruoka, jonka monet mainitsivat olevan hajultaan seksihalukkuutta lisäävää, ei tuoksu kovin hyvälle. Hajua kuvataan usein hikisukiksi. Sellaisia ovat esimerkiksi Gorgonzola ja Cambozola eli voimakkaalta tuoksahtavat sinihomejuustot. Mitä voimakkaammin nämä juustot tuoksuvat, sen paremmin monet kertoivat niiden lisäävän seksihaluja.

Sinihomejuusto voitti seksihaluja lisäävänä tuoksuna jopa hummerin, mutta ei ollut kuitenkaan tulosten ylimmällä sijalla. Jos ei pidä sinihomejuuston hajusta eikä halua haistella sitä edes seksihalujen lisäämisen takia, listalta löytyy myös muita vieläkin useamman henkilön mainitsemia seksihaluja lisääviä hajuja, joita ruuista ja juomista lähtee.

Esimerkiksi tryffelit löytyvät homejuustoa juuri ylemmältä sijalta. Suklaa, mansikat ja samppanja löytyivät ylimmiltä sijoilta. Vaikka ostereita pidetään seksiviettiä lisäävinä, niistä lähteen lopulta aika vähän hajua. Hummerit ja kaviaari taas ovat kalliita haisteltavia.

Kun seuraavan kerran haluaa viettää oikein kiihottavan illan, kannattaa sitä varten hankkia pehmeää ja voimakkaalta tuoksuvaa sinihomejuustoa. Ehkäpä hyvä vaihtoehto voisi olla Aurajuusto?

Lähde: Mirror