Uudella kaudella Gladiaattorien maineikkaaseen joukkoon liittyy useita tuoreita kasvoja, mukaan lukien viime kauden naisten sarjan voittanut kuntosali- ja kauneusalan yrittäjä Janica Timonen, 28.

Timonen osallistui kilpailuun alunperin isänsä inspiroimana; Pasi Timonen kilpaili alkuperäisessä sarjassa 90-luvulla. Kisan fyysisyys ei vahvan urheilutaustan omaavaa naista ei koskaan pelottanut, mutta voittoon tarvittiin hänen mukaansa muutakin kuin lihaksia.

”Pidän tärkeimpänä tekijänä voitossani sitä, että en antanut missään vaiheessa periksi, vaikka välillä lajeissa sai aika kovaakin kyytiä”, hän kertoo:

”Pidin koko ajan mielessä, että en luovuta vaikka mikä olisi, vaan menen aina täysillä eteenpäin.”

Seireeni on monipuolinen vastustaja

Janica nähdään alkavalla kaudella Seireeninä, joka tulee olemaan kilpailijoille kova vastus monessakin lajissa.

”Seireenin vahvuus on ehdottamasti monipuolisuus. Seireeni on sopivassa suhteessa voimakas ja ketterä”, Janica paljastaa.

Yrittäjänä työskentelevä Janica tiedostaa, että sarja tuo mukanaan julkisuutta. Nainen on sinut asian kanssa, koska tietää julkisuudesta olevan hyötyä töissä:

”Koen, että ohjelman tuoma julkisuus on hyväksi. Toki se riippuu siitä, minkälaisen julkisen kuvan itsestään haluaa antaa.”

Tulevasta kaudesta Janica ei voi paljoakaan paljastaa.

”Se selviää vain katsomalla. Sen verran voin toki kertoa että kaudesta tulee hyvässä hengessä urheilullinen ja vauhdikas. Meillä on kovat gladiaattorit ja kilpailijat, joten luvassa vauhdikasta menoa!”

Gladiaattorit alkaa MTV3-kanavalla 21. huhtikuuta.