Deittailuvalmentaja on paljastanut luonteenpiirteen, joka tekee ihmisestä vastustamattoman muiden silmissä.

Deittaillessa ja kumppania etsiessä jokaisella on omat, tietyt ominaisudet ja piirteet, joita toivoisi tulevalla kumppanilla olevan. Australialaisen parisuhdeasiantuntija ja deittailuvalmentaja Louanne Wardin mukaan kuitenkin ne piirteet, jotka vetoavat sinuun suhteen alkuvaiheessa, voivatkin pidemmän päälle olla sellaisia, jotka saavat kiinnostuksesi hiipumaan.

Ward onkin paljastanut, että deittailun maailmassa onnistuvilla, pitkäaikaisen rakkauden löytäneillä ihmisillä on lähes aina yksi yhteinen piirre, kertoo Daily Mail. Tätä piirrettä Ward kutsuu termillä central maintenance -luonne.

Termit low maintenance ja high maintenance saattavat olla jo tuttuja. Low maintenance tarkoittaa vähän huoltoa kaipaavaa asiaa, mutta kun on kyse ihmisestä, sillä yleensä tarkoitetaan itsenäistä tyyppiä, joka ei vaadi paljon, kun taas high maintenance on tämän vastakohta, huomionkipeä ja vaativa.

Central maintenance on näiden kahden piirteen välissä. Wardin mukaan central maintenance -ihminen tietää tarkalleen kuka ja millainen hän on sekä asettaa selkeät rajat, jotka saavat suhteen kukoistamaan, mikä tarjoaa täydellisen itsenäisyyden ja kumppanuuden tasapainon, joka auttaa suhteen kumpaakin osapuolta kasvamaan.

”Sinun täytyy olla spontaani, hyväntuulinen, itseänäinen ja hauska, ne ovat asioita, jotka ovat haluttuja parisuhteessa”, Ward selittää.

Low ja high maintenance -tyypeillä vaikeuksia luoda kestävä suhde

Wardin mukaan jos olet low maintenance tai high maintenance, vaikeuttaa se kumppanien löytämistä ja kestävien suhteiden rakentamista. Deittailuvalmentaja varoittaa, että vaikka rento ja low maintenance -tyyli voi vetää puoleensa, voi liika rentous ja välinpitämättömyys saada sinut vaikuttamaan epäkiinnostavalta jonkin ajan kuluttua.

Daily Mail kertookin Wardin muistuttaneen rentoja ja huolettomia tyyppejä siitä, että parisuhteet kaipaavat kuitenkin hieman jännitystä.

”Low maintenance -luonteessa ei ole mitään väärää, mutta ei ole luonnollista olla sellainen koko ajan”, Ward huomauttaa.

Wardin mukaan myös high maintenance -tyypeillä pitkäkestoisen suhteen ylläpitäminen voi olla haastavaa.

”Alkuun kun tapaat hänet, voi high maintenance -tyyppi olla puoleensvetävä. Ihmiset rakastavat haasteita. Mutta liian määrätietoiset ja jämäkät kumppanit voivat olla vaativia ja kontrolloivia ajan mittaan”, hän varoittaa.

Deittailuvalmentaja Ward käy tarkemmin asiaa videolla, jonka voit katsoa alta, ja jos video ei näy tai toimi, löydät sen täältä.

Lähde: Daily Mail