Harmittaako, ettet vielä ole ehtinyt bikinikuntoon kesäksi? Näin saat kilot nopeasti karisemaan!

Talvella on helppoa kääriytyä pehmeisiin huiveihin ja muhkeisiin neuleisiin, mutta kesä vähentää automaattisesti vaatetustamme ja saattaa samalla tuoda esille omia epävarmuuksiamme vartalomme suhteen.

Monella meistä onkin talvella toiveena ehtiä kesäkuntoon, ja moni ottikin taas tavoitteekseen olla bikinikunnossa kesän helteillä. Painon pudotus ja kiinteytyminen auttaakin usein tuntemaan olonsa vaikkapa rannalla itsevarmemmaksi ja mukavammaksi, ja kesän helteistä on usein helpompi nauttia.

Moni varmaan kuitenkin huomasi tänä keväänä saman ilmiön kuin muinakin vuosina: kesäkunto jäi vain haaveeksi, sillä esimerkiksi kiire, stressi tai jokin muu este tuli kuntokuurin tielle ja terveelliset elämäntavat jäivät taka-alalle. Monen kohdalla bikinikuntoon pääseminen ei olekaan toiveista huolimatta vielä toteutunut ja moni on kenties jo heittänyt koko toiveen romukoppaan.

Bikinikuntoon voi kuitenkin päästä nopeasti, jos sen asettaa tavoitteeksi vielä tällekin kesälle! Ei siis ole vielä liian myöhäistä! Moni saattaakin harkita jonkinlaista pikadieettiä kuten vaikkapa kuuluisaa kaalikeittodieettiä tai mehupaastoa, mutta muitakin vaihtoehtoja on!

Yksi nopea ja tehokas keino on liikunnan, alipaineen ja ruokavalion yhdistävä hoito nimeltä Hypoxi. Naisilla paino tuppaa kerääntymään lähinnä vatsanseudulle, reisiin, peppuun ja lantiolle, ja nämä ovatkin usein juuri niitä alueita, joilta rasvaa on vaikeaa polttaa pois omin avuin. Hypoxi tehostaakin juuri näiden ongelma-alueiden rasvanpolttoa!

Hypoxissa rasvaa poltetaan kevyellä kuntopyöräilyllä, mikä polttaa rasvaa paljon normaalia liikuntaa nopeammin. Hypoxin avulla onkin mahdollista saada jopa kolminkertaiset tulokset verrattuna siihen, että liikkuisit omin neuvoin ja noudattaisit ruokavaliota. Jo neljän viikon aikana saat aikaan tuloksia, jotka näkyvät sekä peiliin katsoessa, että mittanauhaa käytettäessä.

Monilla naisilla on ylimääräisten kilojen lisäksi riesanaan myös selluliitti, joka majailee useimmiten pakaroiden ja reisien alueella, ja josta on vaikea päästä eroon omin avuin. Hypoxista on apua myös selluliitin karkottamiseen kropasta.

Viidessä viikossa onkin mahdollista pienentyä yhden vaatekoon verran ongelmakohdasta. Hypoxi aloitetaan 12 kerran eli kuukauden kestävällä jaksolla, mutta jatkaa toki voi pidempäänkin, jos tuntuu, että kiloja ja senttejä olisi vielä karistettavana lisääkin.

Hypoxin avulla voit ehtiä vielä hyvin loppukesäksi kuntoon, ja bikinitkin on mukavampi vetää päälle! Syksykin on mukavampi aloittaa, kun lempifarkut mahtuvat taas ylle ja vaatteet istuvat taas paremmin.

Tätä kannattaa kokeilla, jos haluat kesäkuntoon vielä loppukesän lämmöstä nauttimaan!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Hypoxi.fi / Kuva: Engin Akyurt, Unsplash