Isäksi tullut nuori mies halusi jakaa tarinansa ja toivoi sen auttavan ihmisiä ymmärtämään, että perheitä todellakin on monenlaisia.

Tähän kyseiseen perheeseen kuuluu isä, isä ja pieni Sara -vauva. Vaikka perheenlisäys ei ollut suunnitelmissa, molemmat vanhemmat – sekä biologinen isä ovat tyytyväisiä että näin tapahtui.

Scott ja hänen kumppaninsa Ron, ovat molemmat syntyneet naisiksi, mutta muiden transsukupuolisten ihmisten tavoin, he kokivat olevansa toista sukupuolta. Muutama vuosi taaksepäin ennen raskautta, Scott – nykyinen isä, alkoi suunnittelemaan sukupuolenvaihdosta.

Scott kertoo, että hän on pitkään ajatellut haluavansa lapsia, mutta transsukupuolisuuden vuoksi ajatteli sen olevan liian monimutkaista joten luopui ajatuksesta.

Newborn

Vaikka pariskunta ei suunnitellut raskautta, kohtalo päätti puuttua peliin. Ennen kuin Scott oli ehtinyt aloittaa testosteronihoitoja, jotka olisivat alkaneet muuttamaan hänen kehoaan, hän huomasi olevansa raskaana. Lapsen biologinen isä on pariskunnan ystävä, joka on läheisissä väleissä pariskunnan ja lapsen kanssa.

Valitettavasti perhe on joutunut kokemaan myös ikäviä hetkiä, syrjinnän ja vihamielisyyden vuoksi kotikaupungissaan. Siitä huolimatta Scott haluaa jakaa tarinansa toivoen, että ihmiset alkaisivat paremmin ymmärtämään transsukupuolisia vanhempia.

Scott kertoo artikkelissaan Saran olevan iloinen, pirteä ja terve lapsi.

Vaikka aihe on arka ja vielä melko tuntematon, artikkeli on kerännyt laajasti huomiota sekä keskustelua. Tärkeintä monien mielestä oli se, että lapsella on rakastava ja turvallinen perhe kaikesta muusta huolimatta.

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, joita uskot tämän aiheen koskettavan.

Lähde: huffingtonpost.co.uk

Kommentit

Kommenttia