Eri maiden kahjoja uudenvuodenaaton tapoja

Eri maissa uuden vuoden tuloa juhlistetaan erikoisillakin tavoilla.

Suomessa ammutaan raketteja ja valetaan tinoja, muualla maailmassa häädetään pahoja henkiä ja kävellään tyhjien matkalaukkujen kanssa korttelin ympäri, jotta tuleva vuosi sisältäisi paljon matkustelua. Katso alta eri maiden kahjoja uudenvuodenaaton tapoja.

Argentiina

Argentiinassa pukeudutaan täysin uusiin, vaaleanpunaisiin alushousuihin, jotta henkilö vetää rakkautta puoleensa. Toinen tapa maassa on, että kellon lyödessä kaksitoista yöllä, astutaan oikealla jalalla eteenpäin, jotta uusi vuosi alkaa oikealla jalalla.

Brasilia

Maassa pukeudutaan valkoiseen pahojen henkien pelottelemiseksi pois.

Chile

Chileläiset syövät keskiyöllä lusikallisen linssejä, jotta uusi vuosi olisi työn ja rahan täyteinen. Maassa myös lakaistaan kodit läpikotaisin huonon energian poistamiseksi.

Espanja

Jokaisen kellon 12 lyönnin aikana on syötävä yksi rypäle, joka tuo vaurautta.

Kolumbia

Jotta tuleva vuosi sisältäisi paljon matkustelua, kävelevät kolumbialaiset korttelin ympäri tyhjien matkalaukkujen kanssa.

Skotlanti

Heti kellon lyötyä kaksitoista ja vuoden vaihduttua alkaa first-footing. First-foot on ensimmäinen henkilö, joka ylittää kodin kynnyksen uudenvuodenpäivänä ja tuo onnea alkaneelle vuodelle ja mukanaan jonkinlaisia lahjoja.

Uusi-Seelanti

Maassa paukutetaan patoja ja kattiloita niin voimakkaasti kuin vain pystyy.

Venäjä

Venäläiset kirjoittavat toiveen paperille, polttavat paperin ja heittävät sen lasilliseen shampanjaa ja juovat sen ennen kuin kello on minuutin yli puolen yön.

Lähde: BuzzFeed


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.