Deittailu on monimutkainen seikkailu.

On olemassa tietynlainen etiketti, kun on kyse uusien ihmisten tapaamisesta romanttisessa mielessä. Yleensä onkin parasta olla tietoinen näistä asioista ennen treffejä.

Redditissä mertell-niminen käyttäjä pyysi muita käyttäjiä kertomaan deittailun lausumattomia sääntöjä, joita kukaan ei haluaisi myöntää.

Tällaisia ikäviä totuuksia käyttäjät paljastivat:

1. Vaatimuksesi muuttuvat sen mukaan, kuinka kiinnostunut olet henkilöstä

Vaikka haluaisit ajatella, että ulkonäöllä ei ole väliä, sillä kuitenkin tietyissä määrin on väliä.Tarkemmin sanottuna siedät turhauttavampaa käytöstä henkilöltä, jota kohtaan tunnet fyysistä tai muunlaista kiinnostusta, kuin henkilöltä, johon et ole ihastunut.

2. Menestyminen treffirintamalla on usein kiinni tuurista

Ajoitus on kaikki kaikessa. ”Monet lähestyvät deittailua tieteenä laskelmineen, faktoineen ja lukuineen. Se ei ole tiedettä vaan jonkun löytämisen todennäköisyys on kiinni vain onnesta ja ajoituksesta”, eräs Reddit-käyttäjä kirjoitti.

3. Pelit

Kaikki pelaavat ”pelejä”, oli kyse sitten valtataistelusta laskun maksamisen yhteydessä tai odottaminen tunteiden myöntämisessä kunnes toinen sanoo sen ensin.

4. Deittailu on jossain vaiheessa aina ikävää touhua

Olit sitten iloisesti sinkkuna tai et, treffailu on stressaavaa ja asiat menevät nappiin harvoin välittömästi. Deittailun lomassa kohtaat ainakin joitakin seuraavista tilanteista: ihastut henkilöön, joka ei huomaa sinua, tapaamasi henkilö on varattu, henkilö käyttää sinua hyväksi jollain tavalla, panostat suhteen henkilön kanssa, joka paljastuukin paskiaiseksi, joudut torjumaan jonkun, koska et tunne samoin, sinua petetään tai sinut jätetään, koska kumppanisi löysi jonkun paremman.

5. Kukaan ei ole täysin oma itsensä ensitreffeillä

Potentiaalisen kumppanin kanssa kannattaa aina olla rehellinen, mutta kaikki eivät paljasta kaikkia korttejaan ensitreffeillä. Omana itsenään oleminen ei myös tarkoita sitä, että paljastaisit välittömästi kaiken itsestäsi.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia