Uuden sukupolven enkelit työskentelevät jälleen salaperäiselle Charlie Townsendille.

Loppuvuodesta elokuvateatterihin saadaan aimo annos naisvoimaa, kun Charlien enkelit tekevät paluun valkokankaalle lähes 20 vuoden jälkeen. Charlie’s Angels käynnistää uudelleen Charlien enkelit -elokuvasarjan, jonka edellinen osa on julkaistu vuonna 2003.

Charlie’s Angelsista on julkaistu ensimmäinen traileri, joka esittelee uuden sukupolven enkelit. Salaperäiselle Charlie Townsendille työskentelevien, rikoksia vastaan taistelevien enkeleiden rooleissa nähdään Kristen Stewart, Naomi Scott ja Ella Balinska.

Elokuvassa nuori ohjelmoija antaa ilmi teknologian, joka voisi mullistaa energiateollisuuden, mutta muuttua aseeksi väärissä käsissä. Enkelit joutuvat tarttumaan toimeen ja laittamaan elämänsä peliin suojellakseen kaikkia muita.

Toiminnantäytteiseltä viihdepläjäykseltä vaikuttavan Charlie’s Angels -elokuvan on ohjannut Elizabeth Banks. Banks on ollut mukana käsikirjoittamassa elokuvaa ja myös näyttelee siinä yhtä enkeleitä opastavista Bosley’sta.

Elokuvassa nähdään useampi Bosley, joita Banksin ohella näyttelevät Djimon Hounsou ja Patrick Stewart. Lisäksi uusien enkeleiden kanssa valkokankaalla seikkailevat muun muassa Noah Centineo, Sam Claflin, Jonathan Tucker, Chris Pang ja Nat Faxon.

Laulajatähdet Ariana Grande, Miley Cyrus ja Lana Del Rey ovat elokuvan myötä myös yhdistäneet voimansa. Trailerilla kuullaan esimakua naiskolmikon uudesta kappaleesta.

Charlie’s Angels -elokuva pohjautuu sekä samannimiseen televisiosarjaan, jota tehtiin viisi tuotantokautta 1970-luvun lopulla ja 80-luvun alussa, että 2000-luvun alussa tehtyihin elokuviin. TV-sarjaa tähdittivät alun perin Kate Jackson, Farrah Fawcett sekä Jaclyn Smith ja valkokankaan ensimmäiset Charlien enkelit olivat Cameron Diaz, Drew Barrymore ja Lucy Liu.

Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 15. marraskuuta, mutta Suomen ensi-ilta ei ole vielä tiedossa. Voit katsoa trailerin artikkelin yltä.