Imitaation ohessa Dion hassuttelee muun muassa matkimalla imitoimiensa artistien tyyliä ja tapaa esiintyä.

Upean äänen omaava, rakastettu laulaja Céline Dion vieraili vasta Jimmy Fallonin isännöimässä talk show’ssa ja osallistui ohjelman Wheel of Musical Impressions -osuuteen. Osuuden ideana on, että vieraileva artisti sekä Fallon laulavat koneen arpomia lauluja imitoiden eri artistejea, jotka myös arvotaan.

Dion sai imitoitavakseen Cherin, Rihannan ja Sian tyylit laulaa ja esitti heitä imitoiden muun muassa lastenlauluja. Hän osallistui imitointiin myös Fallonin osuuksien aikana matkien esimerkiksi Michael Jacksonia.

Dion myös hassutteli imitaation lomassa, sillä imitoidessaan Rihannaa hän pyöritteli takamustaan ja Sia-imitaation aikana peitti kasvonsa muun muassa hiuksillaan, kuten Sia itsekin tekee.

Fallonin The Tonight Show’n YouTube-kanavalla julkaistua videota on katsottu jo huimat yli 11 miljoonaa kertaa ja se on kerännyt myös paljon positiivisia kommentteja.

Voit katsoa Dionin mainiot imitaatiot jutun yllä olevasta videosta.

Myös popparit Ariana Grande ja Christina Aquilera ovat osallistuneet Wheel of Musical Impressions -osuuteen Fallonin ohjelmassa ja olemme julkaisseet niistä artikkelit aiemmin Nainen.comissa. Voit katsoa Granden imitaatio-videon täältä ja Aquileran vastaavan täältä.