Jos oma tumma hiusväri kyllästyttää, on olemassa monenlaisia keinoja saada hiukan vaihtelua väriin aina raidoista täysin blondiin.

Ennen kuin riennät varaamaan itsellesi kampaaja-aikaa tai ostamaan vaalennuspakettia, kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota näihin Pure Wow -sivuston listaamiin seikkoihin, jotka jokaisen tummahiuksisen olisi hyvä tietää hiustensa vaalentamisesta.

1. Hiusten värjäämiseen voi mennä odotettua kauemmin.

Riippuen siitä, kuinka vaaleaksi hiuksesi haluat, värjäysprosessi voi kestää useita tunteja. Ensin hiuksesi pitää valkaista ja sitten värjätä haluamallasi sävyllä. Tiedustele kampaajaltasi, kauanko hän arvioi prosessiin menevän aikaa, jotta osaat valmistautua.

2. Se voi maksaa enemmän kuin ajattelit.

Hintakin riippuu paljon siitä, mitä haluat hiuksillesi tehtävän. Yleisesti kannattaa kuitenkin varautua siihen, että tummasta vaaleaksi värjääminen voi maksaa paljon, koska periaatteessa värjäysprosessi on kaksinkertainen – myös silloin, kun haluat vain raitoja etkä värjätä koko päätä.

3. Hiustesi rakenne muuttuu.

Varaudu siihen, että värjäys kuivattaa hiuksiasi. Jos hiuksesi ovat luonnollisesti hennot ja näyttävät helposti veltoilta, kuivuminen voi olla hyvä asia, koska se lisää rakennetta ja tuuheutta. Jos taas hiuksesi ovat luonnostaan kuivat ja kiharat, kannattaa harkita kiiltohoitoa, joka tehostaa väliaikaisesti väriä ja antaa hiuksille kauniin kiillon.

Lähde: Pure Wow