Avioparit kertovat: "Näin usein harrastamme seksiä"

Naimisissa olevat Reddit-käyttäjät paljastivat, onko seksielämä hääkellojen jälkeen todella niin kuihtunutta kuin stereotypiat ovat antaneet ymmärtää.

Suositulla Reddit-sivustolla kysyttiin kuinka usein naimisissa olevat pariskunnat harrastavat seksiä. HuffPost poimi vastauksia ja jaotteli niitä sen mukaan, kuinka kauan pari oli ollut naimisissa.

Vastauksista selviää, että seksielämät eroavat parien välillä suuresti eikä yhteisten vuosien määrän perusteella voi tehdä juuri päätelmiä siitä, kuinka aktiivinen pari on makuuhuoneen puolella.

Tällaista naimisissa olevien seksielämä on Reddit-käyttäjien mukaan:

Naimisissa 0-7 vuotta

1. ”Olen 33, mies 29. Naimisissa vuosi, yhdessä kolme vuotta ja yksi lapsi. Seksiä on keskimäärin kerran viikossa.”

2. ”Olemme olleet naimisissa melkein kolme vuotta ja meillä on vauva. Harrastamme seksiä keskimäärin kahdesti viikossa, joskus useammin. Se ei ole meille niin iso asia. Se on mahtavaa ja aina vain paranee, mutta olemme onnellisia yhdessä, joten se on vain pieni osa suhdettamme.”

3. ”Yhdessä viisi vuotta, naimisissa 1,5 vuotta. Meillä seksiä on väliltä kolmesti viikossa ja päivittäin.”

4. ”Olen 29, mies 26. Naimisissa hieman yli vuosi ja meillä on 2-vuotias lapsi. Sanoisin, että seksiä on 2-3 kertaa viikossa. Minulle riittäisi 1-2 kertaa, kun taas hän haluaisi 5-6 kertaa viikossa.”

5. ”Naimisissa 1,5 vuotta. Seksiä on 1-2 kertaa joka toinen viikko. Meillä on päinvastaiset työaikataulut ja ollut todella, todella kiireisiä viikonloppuja. Tilanne surettaa meitä, mutta rakastamme toisiamme syvästi. Meillä ei ole lapsia.”

Naimisissa 7-15 vuotta

6. ”Naimisissa 7 vuotta ja nyt on yksi lapsi. Menimme 1-3 kertaa päivässä -tahdista 1-3 kertaa viikossa -tahtiin. Se on meille ok, koska kun säästelee ja odottaa, seksi on mahtavaa.”

7. ”Melkein 30, naimisissa 8 vuotta. Harrastamme seksiä noin joka 10. päivä. Hänellä on kuitenkin juuri kolmas kolmannes alkanut, joten…”

8. ”Vanhahkoja. Naimisissa 15 vuotta. Keskimäärin meillä on seksiä kolmesti viikossa, mutta joskus joka päivä. Tärkeämpää on, että puhumme ja halailemme joka päivä.”

9. ”Yhdessä 14 vuotta, naimisissa 11 ja neljä lasta. Kun paikat eivät ole kiinni huoltoa varten, teemme sitä noin viidesti viikossa.”

10. ”37 ja 35, naimisissa lähes 15 vuotta. Se on ihan mitä tahansa. Elämä on todella hullua nyt. Teemme molemmat töitä, olemme koulussa ja meillä on 5-vuotias poika. Joskus sitä on kolmesti viikossa, joskus ei yhtään.”

11. ”40 häämöttää. Naimisissa 15 vuotta, 5 lasta. Seksiä on neljästi viikossa.”

Naimisissa yli 15 vuotta

12. ”Naimisissa 17 vuotta, seksiä 2-3 kertaa vuodessa.”

13. ”Yhdessä 30 vuotta, naimisissa 25, kaksi lasta ja olemme viisikymppisiä. Harrastamme seksiä 3-5 kertaa viikossa. Jos emme tee sitä, hieromme toisiamme, suutelemme ja halimme. Tämä on parempaa tässä vaiheessa kuin osasin odottaakaan.”

14. ”Olen 55, naimisissa 32 vuotta. Seksiä kahdesti viikossa, suurin piirtein.”

15. ”Olen 45, vaimoni 46. Olemme olleet naimisissa 21 vuotta, olemme eroamassa, mutta asumme saman katon alla. En ole harrastanut seksiä viiteen vuoteen.”

16. ”Naimisissa 20 vuotta, yhdessä 22 vuotta. Joskus seksiä on kolmesti päivässä, joskus kerran joka toinen viikko. Kaikki riippuu siitä, mitä elämä eteemme tuo. Joskus se on mukavaa, helppoa ja laiskaa aamuseksiä, joskus tunti intensiivistä p**emista.”

Lähde: HuffPost / Reddit


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.