Tämä perinteinen tapa voi sairastuttaa sinut.

Monelle meistä vessanpytty on epämieluisin siivouskohde kodissamme. Tuskin kovinkaan moni odottaa innolla, jotta pääsisi kuuraamaan erilaisia roiskeita, tahroja ja muita vastenmielisiä kohtia pyttynsä ympäristöstä.

Koska siivottava kohde on niin likainen, on kuitenkin erityisen tärkeää, että se siivotaan huolellisesti ja perusteellisesti.

Vessanpytyn siivoukseen on kehitetty erityisesti eräs väline, jota meistä varmasti jokainen käyttää. Nyt asiantuntijat ovat kuitenkin sanoneet, että tätä välinettä ei saisikaan käyttää, sillä se on epähygieenisen lisäksi myös epäterveellinen.

Asiantuntijat varoittavat, että kielletty siivousväline vessanpesussa on vessaharja. Tämä herättää varmaan monessa hämmennystä, sillä millä ihmeellä vessan sitten pesisi, ellei vessaharjalla?

Asiantuntijoilla on tähänkin ratkaisu: he kehottavat sinua pesemään vessanpyttysi kumihanskojen avulla. Sinun tulisi siis vetää käteesi paksut kumihanskat, työntää ne pyttyyn ja rapsutella hanskojen avulla kaikenlaiset kokkareet irti.

Tämä vaihtoehto kuulostaa useimmista varmaankin todella vastenmieliseltä, mutta asiantuntijat ovat yksimielisiä siitä, että tämä on paljon hygieenisempi tapa puhdistaa vessa, kuin epähygieeninen vessaharja.

Olisitko sinä valmis tähän siivoustapaan?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Karolina Grabowska, Pexels