Huonon hiuspäivän voi kääntää hyväksi kuivashampoon avulla.

Suihkautus kuivashampoota saa hiukset näyttämään ja tuntumaan paremmalta. Kuivashampoo onkin monien luottotuote, jota on löydyttävä kotoa.

Vaikka olisi kokenutkin kuivashampoon käyttäjä, voivat vinkit silti toisinaan olla tarpeen. Hiusten ammattilainen, kampaaja Devin Toth kertoi Women’s Healthille kolme tapaa, joilla kuivashampoota kannattaa käyttää, ja suomensimme hänen neuvonsa alle.

Taivaallisen letin pohjana

Jos haluat lettisi olevan kuin suoraan saduista, voi salaisuus olla kuivashampoo. Suihkauta kuivashampoota runsaasti juurin ja hiero hiuksiin.

“Kun aloitat ja viimeistelet letin kuivashampoolla, näyttävät hiukset mattaisalta, pehmeältä ja niihin tekisi mieli koskea”, Toth sanoi.

Aloita jakamalla hiukset osiin lettiä varten ja suihkuta kuivashampoota juurin yläviistoon, joka luo lisää tekstuuria. Kun juuret on käsitelty, tee halumasi letti ja kiinnitä se hiuslenkillä. Hiero kuivashampoota hiuksiin samalla, kun vedet letin osioita hieman löysempään muotoon.

Treenin jälkeinen pelastus

Jos olet föönannut hiuksiisi ihanan blowoutin ja haluat yrittää säilyttää sen sellaisena myös hikitreenin jälkeen, on apu mikäs muu kuin kuivashampoo.

“Pidä kuivashampoota alle 30 sentin päässä päästäsi, ota epätäydellisiä osioita hiuksistasi ja suihkua kuivashampoota kummallekin puolelle kohti juuria”, Toth neuvoi.

“Hiero se sitten päänahkaan ja toista kunnes lopputulos on sellainen kuin haluat”, hän jatkoi.

Women’s Healthin mukaan tämä tapa auttaa saamaan tuuheutta, jos haluat pitää hiuksesi auki, mutta tämä tapa sopii myös, jos laitat hiuksesi kiinni esimerkiksi poninhännälle tai nutturalle pääsi päälle.

“Pidä tyyli nykyaikaisena jättämällä muutama suortuva vapaaksi kehystämään kasvojasi”, Toth vinkkasi.

Anna vaikuttaa yön yli

Unohda rasvaisten juurien kanssa taistelu aamuisin ja suihkauta kuivashampoota ennen unille menoa. Näin tuote ehtii imeytyä yön aikana.

“Aloita suihkuttamalla kuivashampoota aivan niskan juureen, eli alueelle, jossa on eniten hiuksia ja ne voivat yön aikana hikoilla ja mennä takkuun”, Toth kertoi.

“Voit sen jälkeen laittaa hiukset löysille saparoille pitääksesi hiukset pois niskasta ja estääksesi takkuuntumista”, hän jatkoi.

Jos et osaa nukkua hiukset kiinni, ota jälleen niskan juuri kohteeksi ja jaoittele hiukset. Suihkuta kuivashampota harjaasi, harjaa sillä päänahasta hiusten latvoihin ja hiero kuivashampoota hiuskerroksiin saadaksesi tuotteen leviämään tasaisesti.

Kerroimme aiemmin, miten kuivashampoota käytetään oikein ja voit lukea nämä vinkit täältä. Lisäksi kerroimme vinkin, miten saat kuivashampoon vaikutuksen kestämään hiuksissa pidempään ja voit luka tästä lisää täällä.

Lähde: Women’s Health