Tämä on iso seksimoka!

Seksistä on olemassa hauska sanonta: ”Seksi on niin kuin pizza. Vaikka se olisi huonoa, se on silti hyvää.” Ikävä kyllä sanonta ei aivan täysin pidä paikkaansa, vaikka seksi useimmiten onkin edes jossain määrin hyvää.

On nimittäin asioita, jotka voivat tehdä seksistä epämukavaa, outoa tai jopa kivuliasta. Jokaisella on toki oikeus kokeilla uusia ja erilaisia asioita sängyssä, mutta aina pitäisi miettiä myös toista osapuolta ja sitä, mitä mieltä hän on.

On olemassa joitain asioita, joita sängyssä ei kannattaisi tehdä, ja tämä asia kuuluu niihin.

Kun aiot harrastaa seksiä, älä sivele ruokaa ihollesi!

Monen mielestä voi kuulostaa seksikkäältä sivellä ihonsa kermavaahdolla, hunajalla, vaahterasiirapilla, suklaakastikkeella, keksitaikinalla, balsamietikalla, oliiviöljyllä, jäätelöllä tai kuumalla kinuskikastikkeella.

Ikävä kyllä ajatus on tässä asiassa paljon seksikkäämpi kuin todellisuus.

Todellisuus on nimittäin sotkuista, tahmeaa ja kirvelevää. Se pilaa lakanasi, tahmaa teidät kummatkin, sotkeutuu hiuksiin ja voi aiheuttaa sinulle hiivasienen.

Pidä leikkimielinen, tahmea hauskanpito makuuhuoneen ulkopuolella, ellei kumppanisi erityisesti pyydä sitä. Raikas ja puhdas ihosi kiihottaa kumppaniasi suurella todennäköisyydellä paljon enemmän kuin tahmeat leikit.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk