Monet treffit pidetään ravintolassa, jossa nautitaan ruuasta ja toisten seurasta, jos seuralainen sattuu olemaan mieluisa.

Se mitä tilaa ruuaksi, kun on treffeillä, ei ole välttämättä kovin helppoa. Kukaan tuskin haluaa syödä liian raskasta ruokaa, koska siitä voi tulla ähky ja treffit loppua sen takia lyhyeen. Joidenkin ruokien syöminen taas voi olla sotkuista ja esimerkiksi kasvot voivat likaantua. Mutta on eräs ruokatilaus, jota ei kannata mennä missään nimessä tekemään, kun on treffeillä.

Älä tilaa tätä itsellesi, jos haluat treffiesi sujuvan hyvin

Kun ollaan treffeillä, on hyvä muistaa hyvät käytöstavat. Yksi niistä liittyy siihen, mitä tilaa ruokalistalta. Vaikka kyseessä olisi ensitreffit tai treffit pitkäaikaisen kumppanin kanssa, kumpikin voi maksaa omat tilauksensa. Jos maksajasta ei ole vielä sovittu, kun tilataan, on erittäin huono tapa tilata listan kalleinta ruokaa.

Siinä vaiheessa, kun tilaa listalta jotain todella kallista tai kalleinta, eikä maksajasta ole sovittu, voi treffiseuralainen luulla, että hän maksaa sen. Silloin se tuntuu hänestä varmasti todella töykeältä teolta, kun toinen on tilannut niin kalliin aterian.

Ehkä treffeillä, joissa ei ole vielä puhuttu maksusta, voi tilata jotain halvempaakin. Sekin varmasti maistuu hyvälle ja se ei ainakaan pilaa treffejä.

Lähde: Bestlife