Äidit kunnioittavat äitiyttä ja rikkovat tabuja imetystatuoinneilla – katso kuvat tatuointitrendistä

Imetystatuointien suosio on alkanut kasvaa.

Imettäminen on täysin luonnollinen asia, mutta valitettavasti monet eivät katso hyvällä imettämistä varsinkaan julkisilla paikoilla. Äitejä saatetaan vaatia peittämään lapsensa ja rintansa tai imettämään omassa rauhassa, piilosa katseilta, vaikka samaisilla vaatijoilla ei ole mitään ongelmaa nähdä esimerkiksi naisten rintoja alusvaatemainoksessa.

Äidit ovat alkaneet nyt juhlistaa äitiyttä ja taistella imettämiseen liittyvää stigmaa vastaan kauniilla imetystatuoinneilla. Äidit ovat ikuistaneet ihoonsa äidin imettämässä pienokaistaan ja jakaneet tatuoinneistaan kuvia Instagramissa #breastfeedingtattoo-hashtagilla.

Tatuointitrendi auttaa poistamaan imettämiseen liittyvää häpeää, jota monet äidit voivat kokea imettämiseen liittyvien asenteiden takia. Popsugarin mukaan vuonna 2015 julkaistu tutkimuskin paljasti, että kolmannes äideistä tuntee olonsa vaivautuneeksi imettäessään julkisella paikalla ja kuusi kymmenestä imettävästä naisesta on myöntänyt koettaneensa piilottaa julkisilla paikoilla imettämisensä.

http://instagram.com/p/BJ4L7m-gOE4/

View this post on Instagram

I'm in love. Sal did an amazing job.

A post shared by Victoria Anderson (Hope) (@my.hope.handmade) on

Yksi imetystatuoinnin ottaneista on alaskalainen M. Wollman, joka kertoi Popsugarille, että hänellä oli tapana piiloutua lapsiaan imettäessä – alla hänen tatuointinsa.

Wollmanin imetystatuointi kunnioittaa hänen kokemuksiaan äitinä olemisesta viidelle lapselle, joista jokaista hän on imettänyt. Popsugarin mukaan Wollman toivoo hänen tatuointinsa auttavan rikkomaan imettämiseen liittyviä tabuja.

Samaa toivoo myös floridalainen Stacey Sharp, jonka imetystatuointi on tribuutti hänen 2-vuotiaalle pojalleen. Sharpin tatuointi on johtanut keskusteluihin imettämisestä hänen kohtaamiensa ihmisten kanssa.

”Yhteys yli vuoden kestäneessä imettämisessä on sanoin kuvaamatonta ja mahtavaa”, Sharp sanoi Popsugarille.

”Siinä on kyse niiden aiheiden tuomisesta esiin ja niiden hyötyjen opettamisesta ihmisille”, hän jatkoi – alla Sharpin imetystatuointi.

http://instagram.com/p/BIYWTctBpx5/

Alta voit katsoa muutaman esimerkin tästä tatuointitrendistä ja lisää löydät täältä.

http://instagram.com/p/BR0KL-ZFORD/

http://instagram.com/p/BQGxmWngJ7P/

Lähde: Popsugar


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.