Upeaääninen laulajatar on päättänyt levytys- ja esiintymistaukonsa.

Laulaja-lauluntekijä Adelen uusi albumi 30 on julkaistu perjantaina 19. marraskuuta. Englantilaisen supertähden albumi on ollut odotettu, sillä Adele on viimeksi julkaissut uutta musiikkia vuonna 2015, jolloin edellinen albumi 25 julkaistiin.

12 kappaletta sisältävällä 30:lla Adele käy läpi muun muassa avioeroaan, äitiyttä ja julkisuuden synnyttämää ahdistusta. Vuonna 2019 Adele haki avioeroa ex-miehestään Simon Koneckista, jonka kanssa hänellä on vuonna 2012 syntynyt lapsi.

Uuden albumin julkaisun alla Adele on esiintynyt paluukonsertissa, joka oli tähden ensimmäinen konsertti sitten vuoden 2017. Lokakuussa Los Angelesissa Griffithin observatoriossa järjestetty Adele One Night Only -konsertti on taltioitu ja Suomessa sen esittää Yle.

Paluukonsertti sisältää kymmenen kappaletta, joista neljä on uunituoreelta 30-albumilta. Konsertin lisäksi comeback-spesiaalissa nähdään Oprah Winfreyn kanssa tehty haastattelu.

Yhdysvalloissa 14. marraskuuta ensiesityksensä saanut Adele One Night Only -konsertti on katsottavissa Yle Areenassa lauantaina 20. marraskuuta klo 06 alkaen 32 päivän ajan. Lisäksi konsertti esitetään Yle TV2:lla maanantaina 22. marraskuuta kello 21.

Alta voit katsoa Ylen Instagramissa julkaistun maistiaisen konsertista. Adelen uutta albumia voit kuunnella esimerkiksi Spotifyssa täällä ja Apple Musicista löydät sen täältä.