Naiset eivät aina jaa kaikkea edes parhaimpien ystäviensä kanssa.

Lähes jokaisella ihmisellä on salaisuus, tai salaisuuksia, joita ei ole paljastanut kenellekään eikä koskaan aiokaan paljastaa. Nämä salaisuudet ovat usein aiheista, joita ei kehtaa paljastaa, koska ne ovat omia pahimpia pelkoja, haluja ja rumia tekoja.

Monet saattavat ajatella, että omat salaisuutensa ovat uniikkeja, mutta niin ei ehkä olekaan. Jokaisella on toki salaisuuksissaan jotain, mikä tekee niistä ainutlaatuisia, mutta aihepiirit ovat universaaleja.

Todennäköisesti et siis ole maailman ainoa nainen, jolla on jokin näistä salaisuuksista:

1. Hän satutti minua enemmän kuin koskaan paljastan

Jokaisella naisella on ollut elämässään mies, joka satutti häntä syvästi. Sitä sydänsurun kovuutta ei pysty ilmaisemaan ja sitä, kuinka usein sydämen rikkonutta miestä ajattelee.

2. En ole koskaan häntä kauniimpi

Jokainen löytää aina jotain vikaa itsestään, tai ainakin tuntee löytävänsä. Huolimatta siitä, kuinka täydellinen ja kaunis olisi, itse löytää itsensään aina jonkinlaisen virheen tai epätäydellisyyden, mikä saa haluamaan olla parempi.

3. En usko meneväni naimisiin

Jokainen nainen pitää sisällään salaisuuden siitä, että ei usko menevänsä naimisiin. Joko ajattelutavan aiheuttaa pelko siitä, ettei löydä oikeaa miestä tai sitten se johtuu halusta olla jakamatta elämäänsä.

4. Pelkään vanhentumista ja rumaksi muuttumista

Elämme elämäämme tietäen, että jonain päivänä kasvoissa on ryppyjä ja hiukset ovat muuttuneet harmaiksi. Hampaat muuttuvat tekohampaiksi ja iho ei ole enää sileä. Jonain päivänä peilistä katsoo takaisin vanhentunut nainen ja nuori ja kaunis tyttö on enää muisto nuoruudesta.

5. Kunpa en olisi mennyt sänkyyn hänen kanssaan

Näitä tarinoita ei välttämättä kerrota edes parhaille ystäville. Monille naisilla on ollut iltoja, jolloin heidän arviointikykynsä meni pieleen ja aamulla vierestä heräsi mies, jonka päätymistä siihen myöhemmin katuu. Monet kuitenkin lohduttavat itseään sillä, että jos siitä ei kerro kenellekään, se on kuin sitä ei olisi koskaan tapahtunut.

6. Mietin joskus kauneusleikkauksia

Monet eivät sitä ikinä tee, mutta lähes kaikki ovat sitä joskus ajatelleet. Vaikka useat tuomitsevat kauneusleikkaukset, silti omassa mielessä voi käydä ajatus siitä, miltä näyttäisi kollageenien ja botoxien ansiosta.

7. Voisin olla lesbo

Tämäkin ajatus on varmasti käynyt lähes jokaisen naisen päässä ainakin kerran, mutta sitä ei silti myönnetä ja kerrota muille. Jokaisella on ollut ne hetket, kun miehet on kironnut alimpaan helvettiin ja sen jälkeen tuijottanut kaunista naista ja ajatellut, että voisiko olla lesbo.

8. Vihaan parasta ystävääni joskus

Mustasukkaisuus kulkee mukanamme, koska ihmiset ovat rakastavia otuksia sävytettynä kilpailuhalukkuudella ja halveksunnalla. Parasta ystäväsi voi olla tärkein ihminen sinulle, mutta joskus monet mielessään toivovat, että hän ei saisi aina tahtoaan läpi tai hän joutuisi kokemaan saman kivun kuin itse on kokenut.

9. Haluan olla kaunis

Kauneus tuo mukanaan tietynlaista valtaa ja helpotusta elämään, mikä saa naiset kadehtimaan muita naisia, joita he pitävät itseään kauniimpina. Ja vaikka nainen olisi kuinka tahansa tyytyväinen itseensä, hänellä on aina hetkiä, jolloin hän toivoo näyttävänsä joltain toiselta.

Lähde: Elite Daily