Mietitkö joskus miksi olet sinkku, vaikka olet upea pakkaus? Nämä 10 syytä saattavat selittää miksi.Se, että olet sinkku, ei missään nimessä tarkoita, että sinussa olisi jotain vikaa! Seuraavat syyt saattavat sen sijaan olla syy sinkkuuteesi.

 1. Et halua tyytyä väärään tyyppiin
  Osa naisista ei halua jäädä yksin ja uskoo, ettei parempaa kumppania ole heille enää tarjolla. Sinä et kuitenkaan ole yksi heistä, sillä uskot siihen, että täydellinen kumppani sinulle on olemassa ja odotat häntä rauhassa. Olet myös mieluummin yksin, kuin väärän tyypin kanssa.

 2. Et tarvitse miestä tekemään sinut onnelliseksi
  Välillä saattaisi olla mukavaa olla joku, jonka kanssa jakaa asioita, mutta sinulla on parempaakin tekemistä kuin haikailla miesten perään ja murehtia sinkkuuttasi. Olet tasapainoinen ja onnellinen ihan itseksesi!

 3. Sinulla on paljon sisältöä elämässäsi
  Sinulla on vilkas sosiaalinen elämä, paljon mielenkiintoisia projekteja ja reissaat paljon yksin tai kavereiden kanssa. Sinulla ei ole aikaa vaania Tinderissä ja käydä huonoilla treffeillä.

 4. Panostat uraasi
  Rakastat työtäsi ja haluat panostaa täysillä siihen. Et halua siihen häiriötekijöitä.

 5. Haluat mieluummin olla ystäviesi kanssa
  Kun sinulla on poikaystävä, ystäviesi kanssa viettämä aika laskee noin puoleen entisestä. Tällä hetkellä käytät aikasi mieluummin ystävien seurassa.

 6. Et halua sitoutua
  Yhden yön jutun ja deittailu ovat sinusta mukavaa ajanvietettä, mutta et ole valmis sitoutumaan ja miettimään onko joku mahdollisesti se oikea.

 7. Haluat panostaa itseesi
  Ennen sitoutumista haluat ensin oppia tuntemaan itsesi ja tietää, mihin suuntaan olet menossa ja mitä haluat elämältä. Vasta sen jälkeen voit olla suhteessa täysipainoisesti.

 8. Elämäsi on mahtavaa juuri nyt
  Nautit elämästäsi juuri sellaisena kuin se on. Et halua sekoittaa pakkaa ja ottaa siihen mukaan uutta ihmistä, joka saattaisi sekoittaa kaiken.

Kuulostiko jokin tai useampi kohta tutulta?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Bolde