Nainen, oletko sinä liian tunnollinen?

Tunnollisuus on hyvä ominaisuus, mutta liika on liika. Jos olet pohtinut, voisitko olla liian tunnollinen, voivat nämä alle listatut merkit antaa sinulle vastauksen – tunnistatko itsesi näistä?

1. Et koskaan tai juuri koskaan ole myöhässä tapaamisista tai töistä

Sinulla on tapa olla aina ajoissa. Olet hyvin täsmällinen, eikä myöhästyminen kuulu tapoihisi. Oletko kuitenkin vähän turhan ankara itsellesi?

2. Olet aina siivoamassa tai tiskaamassa

Anna jo olla. Välillä saa olla likaista. Se on ihan ok. Höllää hetken aikaa.

3. Huomaat arvostelevasi salaisesti muita, jotka eivät ole yhtä tehokkaita tai ahkeria kuin sinä.

Myönnä pois. Teet sitä kuitenkin.

4. Ystäväsi ovat huolissaan sinusta

Olet kuullut useasti eri ihmisten suusta, että sinun täytyisi antaa enemmän aikaa itsellesi. Et kuitenkaan koskaan tunnu kuuntelevan muiden vinkkejä.

5. Olet ansioitunut

Oletko ollut koulun hikipinko, etkä ole vieläkään päässyt kiltin tytön roolista eroon? Oletko kenties työelämän sisukas sissi? Aina ei tarvitse olla paras kaikessa – muista se.

6. Et lepää riittävästi

Olet unohtanut sen, että jokainen ihminen tarvitsee lepoa ja aikaa. Hengitä ja yritä vain olla. Nuku riittävästi. Nauti elämästä, äläkä vain suorita.

7. Kalenterisi on jatkuvasti täyteen buukattu

Sinun ei tarvitse ennättää aina joka paikkaan. Välillä riittää vähempikin. Sinut kyllä kutsutaan jatkossakin mukaan, vaikka joskus kieltäytyisitkin.

8. Tunnet syyllisyyttä

Syyllistät itseäsi aina kaikesta – tehdyistä ja tekemättömistä asioista. Nyt on syytä lopettaa se. Arvosta myös itseäsi.