Moni tekee jopa parikolmekymppisenä sellaisia virheitä, jotka saavat näyttämään vanhemmalta.

Kun ikääntyy, on nuorekkaan ulkonäön tavoittelu entistä enemmän mielessä. Silloin näitä seitsemää virhettä ei ainakaan kannata tehdä. Katso nyt alla oleva lista, jossa on virheitä joitakin sinäkin varmasti teet. Opi niistä ja näytät sen jälkeen nuoremmalta.

Liian paljon tai liian vähän pohjustusmeikkiä

1. Kuiva iho

Iho kuivuu yleensä ikääntyessä, joka vaatii vahvempia ja kosteuttavia tuotteita, jotta se pysyy optimaalisesti kosteutettuna. Kuiva iho vanhentaa.

2. Liian paljon puuteria

Puuteria ei kannata laittaa liikaa eikä sellaisiin kohtiin, joissa on juonteita tai ryppyjä. Ainakaan silmänympärykselle sitä ei kannata laittaa.

3. Kimallemeikkien käyttäminen

Kimalletta sisältävät meikit saavat rypyt erottumaan paremmin. Vaihda sellaiset mattaväreihin ja tulet olemaan tyytyväinen.

4. Poskipuna on väärässä kohdassa

Poskipäiden korostaminen voi olla parikymppisenä ihan hyvä idea, mutta ei enää vanhempana. Poskipäät alkavat ikääntyessä roikkumaan, joten punaa kannattaa pistää vähän ylemmäs kuin ennen.

5. Huono huulipunavalinta

Tummat ja kiiltävät huulipunat eivät ole hyvä valinta enää siinä vaiheessa, kun huulet eivät ole enää kovin täyteläiset. Kannattaa käyttää kosteuttavia ja pehmeäsävyisiä huulipunia. Kevyt ripsiväri voi riittää.

6. Liikaa meikkiä silmien alaosissa

Silmien alla oleva herkkä iho ei enää näytä ikääntyessä niin hyvältä kuin ennen. Siksi silmien alaosaan ei kannata laittaa juurikaan meikkiä.

7. Liian paljon tai liian vähän meikkivoidetta

Sinun on löydettävä sinulle sopiva määrä meikkivoidetta. Jo sitä laittaa liian vähän tai liikaa, se ei tee sinua nuoremman näköiseksi.

Lähde: Allwomenstalk