7 syytä, miksi retkahdat aina vääriin miehiin

Nämä asiat voivat selittää sen, miksi tapailemiesi miesten joukosta ei ole vielä löytynyt sitä oikeaa.

Osa sinkuista voi olla täysin tyytyväisiä siihen, ettei ole parisuhteessa. Osa taas saattaa tuskailla, kuinka haluaisi jo asettua aloilleen, mutta vastaan tulee vain vääriä miehiä.

Tälle voi olla erilaisia syitä, joita parisuhdeasiantuntijat kävivät läpi Huffington Postille. Lue alta asiantuntijoiden listaamat seitsemän syytä sille, miksi vedät puoleesi vain vääriä miehiä ja mitä voit tehdä toisin.

1. Pelkäät olla yksin

Pariskuntien psykoterapeutti Elisabeth J. LaMotten mukaan jos sana sinkku on sinulle kirosana, saatat olla altis tapailemaan miehiä, joista sinun oikeasti kannattaisi pysyä loitolla.

”Naiset, jotka tietävät miten nauttia omasta seurastaan ja rakentavat itsenäisen, täyttävän elämän ovat paremmassa asemassa valitsemaan sopivan kumppanin”, LaMotte sanoi Huffington Postille.

”Jos yksin oleminen ahdistaa tai pelottaa, et yleensä ole kehittänyt tarpeeksi vahvaa tietoisuutta omasta itsestäsi. Se voi johtaa siihen, että valitse kumppaneita epätoivoissasi”, hän lisäsi.

2. Et ole pohtinut, mitä asioita et hyväksy kumppanilta

Jokaisella on omat mieltymyksensä ja asiat, joita eivät kumppanilta hyväksy. Hyvinvointivalmentaja Jennifer Barrows kehottaa pohtimaan, minkälaiset piirteet ärsyttävät sinua ja pystyt paremmin välttämään miehiä, joilla kyseisiä piirteitä on.

”Ennen kuin retkahdat taas väärään mieheen, pohdi hieman arvojasi, mitä haluat kumppanilta ja mitkä asiat ovat sellaisia, että ne voisivat kaataa orastavan suhteen”, Barrows kommentoi Huffington Postille.

3. Kuvittelet voivasi muuttaa hänet

Jos vaistomaisesti haluat muuttaa jokaista tapailemaasi miestä, sinun täytyy arvioida uudelleen tapaasi lähestyä parisuhteita; et voi rakastaa pois hänen ongelmiaan, vaikka kuinka kovasti yrittäisit. Barrows muistuttaakin, että muutoksen pitäisi lähteä aina sisimmästä.

”Jos olet jo sanomassa itsellesi, että voit muuttaa häntä, mieti mitä se todella tarkoittaa”, hän sanoi.

”Se tarkoittaa, että hän on osunut suoraan rajoihisi ja asioihin, joita et hyväksy. Hän ei muutu, sinä luovut yhdestä ydinarvoistasi koettaessasi muuttaa häntä ja siitä seuraa vain konflikteja ja sydänsuruja”, Barrows lisäsi.

4. Et tiedä vielä mitä tarvitset elämältä – parisuhteiden ulkopuolella

Avioeroneuvoja Kira Gouldin mukaan et voi muuttaa miestä, mutta voit tehdä työtä itsesi kanssa käsitelläksesi omat ongelmasi. Huffington Postin mukaan se voi olla jopa tärkein askel, jonka voit ottaa rikkoaksesi vanhat deittailutapasi.

”Toistamme samaa virhettä, kunnes otamme opiksi – oli se virhe mikä tahansa, mukaan lukien vääränlaisten miesten tapailu”, Gould selvensi.

”Onko sinulla isäongelmia, joita et ole kohdannut? Saatat jatkuvasti retkahtaa mieheen, joka kohtelee sinua kuin pikkutyttöä. Etkö tiedä, mikä on tarkoituksesi elämässä? Löydät itsesi aina työhullujen seurasta. Jos emme kiinnitä huomiota omiin sisimpiin ongelmiin, opetukset ovat vain äänekkäämpiä ja miehet vain pahempia ja pahempia”, Gould jatkoi.

Gouldin mukaan omat ongelmat kohtaamalla ja selvittämällä vedät puoleesi miehiä, joilla on vähän taakkaa kannettavanaan itsellään.

5. Valitset miehiä, joilla on pelottavan samanlaisia ominaisuuksia

Barrowsin mukaan ihmiset kallistuvat kohti tuttuja asioita, mutta jos sinulle on tuttua miehet, joilla on äitiongelmia ja eivät pysty pitämään työpaikkaa, on aika tapailla muunlaisia tyyppejä.

”On vastoin logiikkaa tapailla jatkuvasti miehiä, jotka lopulta satuttavat sinua, mutta sydämen asiat eivät ole aina loogisia”, Barrows sanoi.

”Sitä haluaisi ajatella, että ei tapaile tyyppiä, jonka arvot häiritsevät sinua, mutta jos olet tehnyt sen jo 10 kertaa aiemmin, siitä on tullut tuttua ja saatat luulla sitä oikealta tuntuvaksi asiaksi”, hän jatkoi.

6. Saatat pelätä sitoutumista ilman, että tiedostat sitä

Jos et ymmärrä, miksi aina päädyt lapsellisten miesten tai sitoutumiskammoisten miesten seuraan, voi se johtua LaMotten mukaan siitä, että sinulla on omia ongelmia sitoutumisen suhteen.

”Ihmiset toisinaan torjuvat mahtavia kumppaneita, jotka ovat näköpiirissä, mutta eivät tunnista heitä oman sitoutumiskammonsa takia”, LaMotte sanoi.

”Joskus he eivät edes täysin tiedosta tätä pelkoa”, hän lisäsi.

Hyvät uutiset ovat, että kun olet viimein valmis sitoutumaan, on mahdollista rikkoa vanha kaava ja löytää henkilö, jonka miellät sitoutumisen arvoiseksi.

”Voit harjoitella antamalla mahdollisuuden kiltimmille, saatavilla olevammille miehille. Voit oppia uudenlaisia lähestymistapoja deittailuun ja parisuhteisiin. Sitoutumiskammo on melko hyvin ratkaistavissa”, Lamotte jatkoi.

7. Et usko ansaitsevasi parempaa

Kirjailija Brenda Della Casan mukaan tapailemasi tyypit ovat suora heijastus siitä arvosta, joka sinulla on itseäsi kohtaan.

”On todella kyse meistä ja siitä, mitä tunnemme ansaitsevamme, mikä on asia, jota voi työstää ulkosesti”, hän sanoi.

”Jos jatkuvasti löydät itsesi parisuhteesta ihmisten kanssa, jotka eivät näe arvoasi tai eivät kunnioita sinua, on kysymys todella se, ’Mitä saat tästä suhteesta?’ Onko se vahvike sille, että et ole riittävän hyvä, et saa parempaa tai et ole paremman arvoinen”, Della Casa pohti.

Hänen mukaansa lopulta kysymys ei ole siitä, miten voit muuttaa kumppaniasi vaan siitä, miten voit tehdä muutoksia, jotka vetävät puoleensa (ja saa sinut tuntemaan vetoa) terveempiin kumppaneihin.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.