Muodikkuus on monille naisille tärkeää. Myös värit liittyvät muotiin.

Samalla kun olet muodikas nainen, voit myös koittaa miellyttää miehiä. Osa väreistä nimittäin viehättää miehiä muita värejä enemmän. Jos nuo värit vielä sattuvat olemaan muodissa tai mielestäsi muodikkaita, niitä käyttämällä näytät sekä itsesi että miesten silmissä hyvältä.

Monia miehiä suuresti viehättäviä värejä on seitsemän kappaletta. Ne ovat musta, punainen, valkoinen, kirkkaan sininen, vaaleanpunainen, kermanvärinen ja sinivihreä. Lue tästä alta, miksi sitä ovat juuri nämä värit.

Musta

Onneksi yksi näistä väreistä on musta, koska kukapa ei olisi käyttänyt koskaan päällään mitään mustaa. Miesten mielestä musta edustaa seksikkyyttä ja hienostuneisuutta.

Punainen

Tämän taisit jo arvata, että miehet pitävät punaisesta. Se merkitsee heille seksuaalista vetovoimaa, rohkeutta, luottamusta ja naisellisuutta. Ei kuitenkaan kannata pukeutua päästä varpaisiin punaiseen väriin, koska se voi vaikuttaa jo liian tyrkyltä.

Valkoinen

Kuten monet naiset, myös miehet pitävät valkoisesta väristä. Se on puhdas väri ja samalla myös tyylikäs. Miehet pitävät tätä väriä ajattomana, joten olet valkoista väriä käyttämällä heidän silmissään aina modernisti pukeutunut.

Sininen

Sininen on monien miesten lempiväri, joten he pitävät myös siitä, että nainen pukeutuu tähän väriin. Kirkkaan sininen on varsinkin miesten mieleen. Laivaston sinistä väriä ei kannata käyttää, jos et jostakin syystä halua näyttää miesten mielestä tylsältä.  

Vaaleanpunainen

Miesten mielestä vaaleanpunainen on pehmeä, naisellinen ja flirttaileva väri. Älä kuitenkaan käytä sitä liikaa, koska silloin näytät miesten mielestä liian tyttömäiseltä.

Kermanvärinen

Kermanvärinen on vähän kuin valkoinen väri eli puhdas, pehmeä, herkkä ja ajaton. Miesten mielestä tähän väriin pukeutunut nainen vaikuttaa viattomalta ja puhtaalta. Mutta älä käytä tätäkään väriä liikaa, jollet ole juuri häitään viettämässä oleva morsian.

Sinivihreä

Vihreä ei houkuta miehiä kovinkaan helposti, mutta sinivihreä taas on kuin sininen, josta miehet pitävät. Se näyttää heidän silmissään hienostuneelta ja rohkealta, mutta ei liikaa.

Tässä vielä viisi väriä, joita ei kannata käyttää, jos haluaa käyttää värejä, joista miehet pitävät:

  • ruskea
  • keltainen
  • harmaa
  • oranssi
  • vihreä

Nuo värit ovat miesten mielestä joko liian tylsiä tai liian kirkkaita.

Lähde: Allwomenstalk