Nainen, oletko ekstrovertti, introvertti vai jotain näiden välistä?

Ekstrovertit rakastavat ihmisten seurassa olemista ja sosiaalisuus antaa heille energiaa. Introvertit puolestaan ​​väsyvät ihmisten seurassa ja lataavat energiaa olemalla yksin. Vaikka ekstrovertit saattavat tuntea olonsa yksinäisiksi, kun he ovat yksin, introvertit ovat itse asiassa onnellisimpia viettäessään aikaa yksin. Itse asiassa he voivat jopa tuntea itsensä yksinäisiksi, kun he ovat ihmisjoukossa. Yksinolosta pitäminen ei ole huono asia. Tässä alla on 7 hyvää luonteenpiirrettä sellaisille, jotka haluavat olla yksin.

1. Introvertit ovat uskollisia

Vaikka jotkut ihmiset tuntevat tarvetta olla huomion keskipisteenä, on ihmisiä, jotka haluavat olla yksin ja tuntevat olonsa epämukavaksi, kun he ovat valokeilassa. He eivät kaipaa suuren ihmismäärän huomiota. Heille laatuajan viettäminen läheisen ystävän kanssa on aina parempi vaihtoehto kuin se, että viettäisi aikaa kaveriporukan kanssa.

Jos sinulla on tällainen ystävä, joka haluaa viettää aikaa yksin, sinulla on uskollinen ja luotettava ystävä.

2. Introvertit ovat ennakkoluulottomia.

Vaikka jotkut ihmiset luulevat, että ihmiset, jotka nauttivat yksin olemisesta, ovat jäykkäluonteisia, on asia päinvastoin. Ihmiset, jotka viettävät mielellään aikaa yksin, ovat erittäin ennakkoluulottomia ja hyppäävät aina mahdollisuuksien mukaan uusiin seikkailuihin tai kokemuksiin niin kauan kuin se on heidän tahtiinsa sopivaa.

3. Introverteilla on hyvä itsetuntemus

Monet ihmiset voivat jäädä kiinni nykymaailman kiihkeään vauhtiin ja antaa ihmisten vaikuttaa heidän mieleensä. Mutta yksinolemisesta pitävät pyrkivät elämään hitaammassa tahdissa ja kykenevät tuntemaan ja aistimaan mitä he itse oikeasti elämältään haluavat. Heillä on kyky tutkia itseään ja ympärillään olevia ihmisiä uskomattoman selkeällä tavalla.

4. Heillä on tiukat rajat

Ihmiset, jotka haluavat olla yksin, ymmärtävät, että elämässä on oltava selkeät rajat ja he arvostavat muiden ihmisten asettamia rajoja. Jos nämä samat ihmiset ylittävät nämä omat rajansa, he kertovat heille siitä heti. He kunnioittavat muiden rajoja ja odottavat saamansa samaa vastineeksi.

5. He ovat tasapuolisia

Koska introvertit nauttivat yksinolosta, se tarjoaa heille hyvän mahdollisuuden pohtia elämässään esiintyviä ongelmia ja löytävät niihin samalla helposti ratkaisuja. Heidän hyvä luottamus itseensä antaa heille mahdollisuuden arvioida mitä tahansa ongelmaa rauhallisella ja järkevällä tavalla. Jos he stressaantuvat tai ylikuormittuvat jostain heidän rauhallisen luonteensa ansiosta, he voivat etsiä paikan, jossa voivat ladata akkujana ilman häiriötekijöitä.

6. He arvostavat omaa aikaansa ja myös sinun aikaasi

Ihmiset, jotka haluavat olla yksin, ymmärtävät ajan tärkeyden. Tästä syystä he eivät koskaan tuhlaa aikaasi turhaan eivätkä anna kenenkään tuhlata myöskään omaa aikaansa. Siksi he eivät esimerkiksi ole koskaan myöhässä.

7. He ovat hyvin empaattisia

Viettämällä aikaa yksin, ovat introvertit aina yhteydessä sisäisiin tunteisiinsa. Samalla he ovat yhteydessä ympäröivien ihmisten tunteisiin, ajatuksiin ja tunteisiin. Heillä on usein kyky tunnistaa ja kokea kaikkien ympärillään olevien ihmisten tunteet, joka saattaa kuulostaa taakalta. Se tulee heitä kuitenkin luonnostaan. Koska introvertit eivät panikoi tai analysoi tilanteita liikaa, he ovat yleensä paras ystävä, jolle voi puhua, kun on huono päivä.

Lähde: Winkgo