Pitkässä suhteessa saattaa käydä niin, että luovut sinulle tärkeistä asioista, koska yrität miellyttää miestäsi. Näistä kuudesta asiasta et kuitenkaan saisi koskaan luopua.

Rakastat häntä, ja tekisit mit vain hänen puolestaan? Hyvä juttu – tiettyyn pisteeseen saakka – mutta on olemassa asioita, joista et saa luopua kenenkään puolesta.

Rakkaus on ihana asia, ja moni meistä tekee kaikkensa rakkauden eteen. Rakkaus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että luovut kaikesta kumppanisi hyväksi. Sinun pitää aina pystyä pitämään kiinni niistä tärkeistä asioista, jotka tekevät sinusta sellaisen ihmisen kuin olet.

Älä koskaan tee seuraavia kohtia, vaan pidä kiinni itsellesi tärkeistä asioista!

 1. Et tapaa omaa perhettäsi hänen vuokseen
  Vaikka hän ei olisikaan läheinen perheensä kanssa, eikä ymmärrä, miksi sinä käytät arvokkaita lomapäiviä perheesi luona vierailuun, pidä kiinni omista oikeuksistasi! Jos haluat tavata perheesi, niin sinähän tapaat perheesi!

 2. Perut matkasuunnitelmat ystävien kanssa
  Olet suunnittelemassa reissua ystäviesi kansa, ja juuri kesken suunnitelmia sinä tutustut ihanaan mieheen. Haluat olla hänen kanssaan joka sekunti, eikä matka tunnu enää yhtä houkuttelevalta nyt, kun hän on mukana kuvioissa. Älä silti peru matkaasi: hän kyllä odottaa sen verran, että palaat matkaltasi takaisin. Ja jos ei odota, ei hänen peräänsä kannata jäädä haikailemaan.

 3. Suostut seksijuttuihin vastentahtoisesti
  Hän ehdottaa sinulle jotain seksiin liittyvää kokeilua, joka saa sinun niskavillasi nousemaan pystyyn ja yökkäysrefleksisi aktivoitua. Älä ikinä suostu mihinkään seksuaaliseen, mikä ei tunnu sinusta hyvältä.

 4. Asetat omat tarpeesi viimeiseksi
  Tulet väsyneenä kotiin töistä, etkä halua mitään muuta, kuin sukeltaa sohvalle päiväunille. Miehesi kuitenkin haluaa puhua kanssasi illan pelistä, kokata yhdessä tai mennä kanssasi lenkille. Siirrätkö omat tarpeesi syrjään, jotta miellyttäisit häntä? Toki lenkki voi olla hyväkin idea ja piristää sinua, mutta muista, että hänen tarpeensa eivät ole tärkeämpiä, kuin sinun!

 5. Annat hänen päättää yhteisistä asioista
  Onko hän se, joka sää päättää siitä, minne matkustatte seuraavalla lomalla, mitä illalla katsotaan televisiosta ja millainen sohva olohuoneeseen ostetaan? Jos olette asioista eri mieltä, älä anna hänen tehdä kaikkia päätöksiä oman makunsa mukaan!

 6. Välttelet joitain ystäviäsi
  Miehesi saattaa olla mustasukkainen, jos tapaat läheisen miespuolisen ystäväsi. Jos suhteenne on kunnossa, hän ei kuitenkaan ala kieltää sitä, vaikka ei asiasta kauhean innoissaan olisikaan. Jos hän yrittäisi estää sinua tapaamasta ystäviäsi, on sinun muistettava, että tällaiseen pomotteluun et suostu, vaikka siitä syntyisikin valtava riita.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Jens Lindner, Unsplash