5 tapaa irroittautua arjesta ja nauttia kesästä

Kesällä on tapana viuhahtaa ohi kuin siivillä, ja monella onkin kovat paineet saada kesäkuukausista mahdollisimman paljon irti.

Jos kesä kuitenkin kuluu suurimmaksi osaksi töissä tai tekemisen keksiminen on muuten vain vaikeaa, voi kesästä nauttiminen tuntua haasteelta. Popsugar-sivusto listasi nämä viisi keinoa, joiden avulla arjesta irroittautuminen on helpompaa.

1. Viilenny vedessä

Tämä voi kuulostaa ilmiselvältä, mutta monelta talviturkin heittäminen kesän aikana jää kuitenkin helposti väliin. Kun vapaapäivä koittaa ja ilmat sallivat, nappaa paras kaverisi kainaloon ja suunnatkaa lähimmälle rannalle uimaan. Muistakaa pakata mukaan lemppariuikkarinne ja joitakin hassuja uimarenkaita, joista saatte kivaa materiaalia Instagramiinne.

2. Kokeile uutta liikuntalajia

Paras tapa saada päiväänsä piristystä on kokeilla jotakin uutta, innostavaa liikuntalajia – varsinkin silloin, kun perinteinen lenkki kodin lähellä alkaa kyllästyttää.

Rohkaistu kokeilemaan esimerkiksi ulkona järjestettäviä ryhmäliikuntatunteja tai jotakin sellaista lajia, jota et ole koskaan ennen kokeillut. Kesällä on tarjolla monia sellaisia lajeja, joita talvella ei voi harrastaa.

3. Syö lounas ulkona

Piknikille lähteminen vaatii toki hiukan vaivaa, mutta on sen arvoista. Jos aikaa on enemmän, pakkaa mukaan kunnon lounas ja viltti, etsi puistosta mukavan suojainen paikka ja nauti. Toisaalta myös työlounaan syöminen puistonpenkillä piristää.

4. Tutustu luovaan puoleesi

Kesällä on mukava rentoutua, mutta kaikille pelkkä makoilu ei sovi. Jos kaipaat tekemistä, kaiva esiin pensselit tai leivo ystävillesi ihania kesäherkkuja – kesälomalla on aikaa löytää sisäinen luovuutesi.

5. Kokeile puutarhanhoitoa

Oli kyseessä sitten takapihasi puutarha tai kerrostaloasuntosi parveke, kasvien parissa touhuilu on todella rentouttavaa. Perusta takapihallesi oma ryytimaa, jonka sadosta voit myöhemmin nauttia, tai valitse ikkunalaudallesi kukkia, jotka ilostuttavat myös sadepäivinä.

Lähde: Popsugar

Kesävinkki: oletko jo kokeillut jo suomalaisten suosimaa Casumoa? Nyt kesän kunniaksi tarjolla on 20 ilmaiskierrosta.