Älä suotta näe nälkää yrittäessäsi laihtua!

Tutkijat ovat havainneet, että on hyödyllistä painonpudotuksen kannalta syödä illalla. Tämä ei toki tarkoita, että voit vapaasti täyttää itsesi roskaruoalla ennen nukkumaanmenoa. Kun valitset oikeanlaiset ruoka-aineet, vältät nälkää ja edistät painonhallintaa.

Tässä on viisi ruokaa, joita voit syödä illalla huolehtimatta painonnoususta:

Maissi

Syö maissi keitettynä. Maissi on hyödyllinen terveydelle ja voi auttaa alentamaan kolesterolia. Älä lisää maissiin lisukkeita, kuten voita tai suolaa.

Juusto ja viinirypäleet

Pieni annos juustoa ei sisällä paljon kaloreita, mutta se antaa sinulle paljon nautintoa ja monia etuja. Voit myös lisätä viinirypäleitä lautaselle, koska ne voivat auttaa sinua nukkumaan paremmin, sillä ne ovat täynnä melatoniinia.

Munaruoat

Kananmunat sisältävät välttämättömiä aminohappoja ja voivat nopeasti tehdä olosi kylläiseksi. Yksinkertaisimmillaan munat vaativat vain keittämisen.

Kalkkuna

Kalkkuna on täydellinen iltapala niille, jotka haluavat raskaamman aterian. Kalkkuna sisältää terveellistä proteiinia ja se sulaa paremmin kuin kana.

Hummus ja vihannekset

Hummus on valmistettu kikherneistä ja kikherneet sisältävät runsaasti B6-vitamiinia. Dippaa porkkanaa, kurkkua tai mm. kesäkurpitsaa herkulliseen hummukseen ja nauti!

Jaa tämä juttu niille, joille iltapala maistuu aina!

Lähde: Women Daily Magazine