Kun löytää miehen, josta haluaa pitää kiinni, on syytä lukea mitä tässä alla kerrotaan.

Kaikki naiset eivät välttämättä tiedä näistä viidestä naisten yleisestä tavasta, jotka saavat miehen lähtemään karkuun, varsinkin jos mies on jo yli 40-vuotias. Yourtango-sivusto nimittäin teki tästä aiheesta kyselyn, johon vastasivat jo neljänkymmenen ylittäneet miehet. Tässä alla ovat tuloksissa ilmenneet viisi eniten miehiä karkottavia naisten tapoja, joihin monet naiset sortuvat.

1. Antaa miehelle kuvan, että ei ole kovin älykäs

Toivottavasti et ajattele, että miehet eivät halua naisen olevan älykäs. Jos tarkoitus on löytää puoliso, tuskin sellaisen haluaa olevan kovin typerän. Miehiä houkuttelevat onnelliset ja älykkäät naiset.

Joskus älykäs nainen on ylimielinen ja halventava miestä kohtaan. Kun näin tapahtuu, mies ei lähde karkuun hänen älykkyytensä takia, vaan hänen asenteensa ja epäkunnioituksensa takia.

2. Nainen teeskentelee liikaa

Jos mies huomaa, että nainen on kertonut pitävänsä jostakin asiasta vain miellyttääkseen miestä, siitä mies ei pidä. Mies pitää siitä, että nainen on aito oma itsensä. Sillä ei pötki pitkälle, että teeskentelee olevansa täysin erilainen kuin oikeasti onkaan. Sen kyllä huomaa ainakin pitkällä aikavälillä.

3. Naisella on liikaa draamaa elämässään

Miehet eivät pidä liioitelluista tunteista. Jos naisen aiheuttaa kohtauksia pienistäkin asioista, mies voi lähteä aika nopeasti karkuun.

4. Nainen nalkuttaa liian usein

Tämä nyt on selvää, että miehet eivät pidä nalkuttavista naisista. Jos nalkutat liian usein, ehkä viestintaitosi eivät toimi. Kannattaa keskittyä siihen mitä haluat ja mitä et halua. Älä aloita heti ensimmäisenä mäkättämään, vaan mieti onko sille oikeasti syytä.

5. Nainen on liian maskuliininen

Nainen saa toki tuoda esille maskuliinisuuttaan. Mutta jos mies on hyvin maskuliininen, hän ei ehkä voi silloin tuoda sitä tarpeeksi hyvin esille, jos nainen kilpailee hänen kanssaan siitä. Naisenergiaakaan ei kannata tuoda liikaa esille. Näitä kahta on siten hyvä käyttää kohtuullisesti, jolloin mies ei lähde karkuun.

Lähde: Yourtango