Inhoatko ystävänpäivää? Kokeile näitä mahtavia ideoita, jos haluat boikotoida päivää!

Ystävänpäivä on jokavuotinen tapahtuma, johon osa panostaa valtavasti. Heille päivä on ladattu täyteen romanttisia odotuksia ja monella on erityisiä suunnitelmia päivän varalle. On kuitenkin myös niitä, joille päivä on täysin merkityksetön tai jopa sietämätön. Kuulutko sinäkin tähän ryhmään? Seuraavat ehdotukset ovat sinulle!

 1. Katso kauhuleffoja
  Kun muut käpertyvät sohvalle katsomaan siirappisia romanttisia komedioita, voit sinä viettää vähän erilaisen leffaillan! Valitse kauhein ja hyytävin kauhuleffa, varustaudu leffaherkuilla ja laita raina pyörimään! Myös trillerit ajavat erinomaisesti saman asian!

 2. Tee hyväntekeväisyyttä
  Ystävänpäivää vietetään perinteisesti rakkaan kanssa tai hyvien ystävien seurassa. Mutta entäs ne, joilla ei ole ketään, kenen kanssa viettää kyseistä päivää? Ystävänpäivä on hyvä tilaisuus näyttää, että välität! Vaikka tällä hetkellä on vaikea vierailla vaikkapa isovanhemmilla tai vanhainkodissa, voit silti miettiä keinoja, joilla autat yksinäistä. Vaikkapa SPR:n ystäväpalvelun kautta voit auttaa yksinäisiä myös verkossa tai puhelimessa!

 3. Hemmottele itseäsi
  Jokainen päivä on hyvä päivä pitää huolta itsestäsi. Ystävänpäivä ei ole tässä poikkeus! Sen sijaan että keskittyisit romantiikkaan tai ottaisit paineita päivän onnistumisesta, keskity omaan hyvinvointiisi! Tee itsellesi kasvomaski ja manikyyri, käy hieronnassa tai tee itsellesi vaahtokylpy.

 4. Tee loitsuja
  Mistä inhosi ystävänpäivään kumpuaa? Voisiko se johtua siitä, että sinulla on henkistä painolastia, ehkä ole esimerkiksi päässyt yli exästäsi? Tee seuraava loitsu: Sytytä kynttilä ja hae veitsi. Heiluta veistä kynttilän liekissä ikään kuin katkaisisit nauhoja ja ajattele henkilöä, johon haluat katkaista emotionaaliset siteesi. Sano ääneen: Rikon valani sinuun. Loitsu saattaa auttaa sinua pääsemään vapaaksi vanhoista painolasteista!

 5. Älä tee yhtään mitään
  Jos inhoat ystävänpäivää, voit myös täysin hyvin jättää koko päivän huomiotta! Helmikuun 14. päivä voi aivan hyvin olla pelkkä helmikuun 14.

Kokeile näitä ehdotuksia, jos ystävänpäivä ei ole sinun juttusi! Jaa vinkit myös ystävillesi!

Lähde: Anyvan, Bustle, Elite daily, Her campus