Syksy voi vaikuttaa petipuuhiin positiivisella tavalla.

Moni ei ilahdu syksyn saapumisesta ja se saattaa masentaa monia, mutta sillä on piristäviäkin vaikutuksia – ainakin seksielämän suhteen. HuffPost julkaisi kuusi yllättävää syytä, miten syksy vaikuttaa ihmisten seksielämään ja alla on muutama poiminta niistä:

Piristysryyppy

Lehdet saattavat tippua puista alas, mutta libido menee eri suuntaan kuin lehdet. Syksyllä testosteronitasot ovat korkeammalla kuin muina vuodenaikoina, väittävät useat tutkimukset, jotka ovat seuranneet hormonitasoja ympäri vuoden.

Naiset ovat entistä viehättävämpiä miesten silmissä

Tutkimuksen mukaan miesten mielestä naiset ovat viehättävämpiä kylmempinä kuukausina. Yksi teoria tämän syyksi on se, että korkeammat testosteronitasot saavat miehet innostumaan enempi seksistä, mutta siihen voi olla myös todennäköisempikin syy: kontrasti. Kesällä miehet näkevät usein naisia vähissä vaatteissa ja ilmojen kylmetessä vaatemäärä lisääntyy ja viehättävyyskriteerit muuttuvat.

Kipinät voivat johtaa roihuaviin lemmenliekkeihin

Säätö voi hyvinkin olla se, joka lämmittää öisin koko syksyn. Väite perustee tutkimukseen, joka seurasi parisuhdestatusten kausittaisia muutoksia Facebookissa. Kesäisin tapahtuu enemmän eroja ja sama kaava toistuu kaikissa ikäluokissa. Syksyllä on enempi vaihdoksia parisuhteeseen tai kihloihin kuin vuoden keskiarvo on. Rakkautta on syksyisin ilmassa ja se pysyy.

Lähde: HuffPost