Kukkaistyttö lähti äidiltään karkuun kesken hääparin valojen vannomisen.

Australialaisen pariskunnan häät saivat yllättävän, mutta erittäin huvittavan käänteen, kun pieni kukkaistyttö päätti lähteä äidiltään karkuteille ja varasti huomion kesken herkän hetken.

Kun morsian, Katie Quirk, lausui papin perässä valoja, juoksi yllättäen hänen tuoreen aviomiehensä Tomin siskontyttö Chloe papin takaa ohi – eikä 3-vuotiaan äiti ollut kaukana hänen kannoillaan.

”Olin kääntyneenä siihen suuntaan, mistä Chloe juoksi, mutta koska katsoin Tomia, näin vain sivusilmällä vilahduksen valkoista”, tuore rouva Quirk kertoi.

”Sitten näin kälyni juoksevan hurjana ohi ja ajattelin, että tapahtuiko tuo todella”, hän kertasi tapahtumia.

Parin hääseremoniaa oli ikuistamassa ammattilaisvideokuvaajat ja huvittava hetki ja hääväen reaktiot tallentuivat videolle, joka on sittemmin julkaistu YouTubessa ja lähtenyt leviämään verkossa.

Perhepiirissä videota katsotaan säännöllisesti ja Quirkin mukaan Chloe ei ujostele saamaansa huomiota.

”Hän katsoo sitä jo ja ajattelee olevansa hulvaton, mutta en malta odottaa, kun hän on muutaman vuoden vanhempi ja hän todella ymmärtää, mitä teko tarkoitti”, Quirk sanoi.

”Minun mielestäni kaikkien näiden maailman huonojen uutisten jälkeen, jos tämä voi saada ihmiset nauramaan ja hymyilemään, se on hienoa”, hän lisäsi.

Voit katsoa hulvattoman hetken jutun yllä olevalta videolta.

Lähde: Daily Mail