Taapero vei prinssin naposteltavia aivan tämän nenän edessä.

Kuninkaalliset ovat yleensä tarkoin suojeltuja, mutta samaa ei voi sanoa prinssi Harryn popcorneista. Torontossa Invictus Games -tapahtumassa vierailulla olevan prinssin viereen osui pitkäkyntinen, jolla teki mieli prinssin naposteltavia.

Netissä leviää useita videoita hauskasta välikohtauksesta, jossa prinssi on uppoutunut keskusteluun vierustoverinsa kanssa, kun hänen toisella puolella istuva 2-vuotias Emily Henson huomaa hetkensä koittaneen. Äitinsä Hayleyn sylissä istuva suloinen taapero alkaa prinssin huomaamatta napsia tämän popcorneja.

The Telegraphin mukaan Emily on prinssin ystävän ja entisen Invictus-kisailijan, paralympiaurheilija David Hensonin tytär. Kun prinssi huomasi tytön puuhat, hän leikkimielisesti kiusoitteli tyttöä vieden popcornit kauemmas tytön ulottuvilta ennen kuin antoi hänen syödä niitä luvan kera.

33-vuotias prinssi oli katsomassa Iso-Britannian ja Tanskan välistä lentopallo-ottelua. Ottelun aikana hän jatkoi hassuttelua Emilyn kanssa muun muassa ilmeilemällä tytölle huvittavalla tavalla.

Voit katsoa videon pitkäkyntisen ja kuninkaallisen hauskasta hetkestä artikkelin yltä. Kuvia prinssin hassutellusta löydät täältä.

Lähde: The Telegraph