Otsatukka voi joskus tehdä hulluksi, sillä se tuntuu omaavan oman tahdon.

Tekeekö sinun välillä mieli vain leikata koko otsatukkasi pois? Et ole yksin, sillä otsatukalla on taipumusta aiheuttaa päänvaivaa eri tavoin.

Alle on listattu 15 ongelmaa ja murhetta, jotka ovat tuttuja otsatukan omaaville naisille.

1. Ensimmäisenä päivänä haluat vain esitellä uutta otsatukkaasi kaikille, mutta seuraavana aamuna niihin on mönkinyt jokin demoni ja otsatukallasi onkin oma tahto eikä se enää tottele sinua.

2. Juuri kun kuvittelet saaneesi sen laitettua hyvin, käännyt ja BANG! Otsatukkasi on kehittänyt sivulle taipuvia suortuvia, jotka eivät tietenkään asetu ja suoristu.

3. Tai sitten tasaiseksi laitettuun otsatukkaasi ilmestyy kolo, jota et siihen halua, ja mitä enemmän koetat saada sen piiloon, sitä pahemmaksi otsatukkasi menee.

4. Otsatukan suoristaminen on vaarallinen tehtävä, koska saatat polttaa itsesi raudalla.

5. Jos suoristat otsatukkaasi liikaa, saatat muistuttaa pikkulasta.

6. Pitääksesi otsatukan todella aisoissa, joudut pitämään jatkuvasti mukanasi erilaisia tököttejä ja muita apuvälineitä.

7. Otsatukan kanssa et voi vain nousta ylös sängystä ja lähteä liikenteeseen, koska muuten otsatukkasi sojottaa joka suuntaan.

8. Kun näet muita virheettömien otsatukkiensa kanssa, tunnet suunnatonta kateutta.

9. Jos otsatukka on liian pitkä, koetat jatkuvasti hätistää sitä silmiltäsi.

10. Jos käytät silmälaseja tai aurinkolaseja, otsatukkasi roikkuu niiden edessä ja vaikeuttaa näkemistä.

11. Pahimmillaan otsatukkasi jää jumiin laseihisi, mikä ei tunnu mukavalta.

12. Jos kyllästyt otsatukkaasi, voisit geelillä laittaa sen pois tieltä, mutta muistuttaisit 90-luvun poikabändin jäsentä.

13. Otsatukan kasvattaminen pois vaatii monenlaisia konsteja, koska et voi käyttää päähinettä jatkuvasti.

14. Saatat yrittää itse siistiä otsatukkaasi, mutta pahimmassa tapauksessa hankit itsellesi vahingossa ”pottakampauksen” tai leikkaat liian paljon, ja sitten pääsee itku.

15. Huolimatta siitä, kuinka paljon laitat otsatukkaasi, hetkikin kehnossa kelissä ja olet nähnyt kaiken vaivan turhaan ja seuranasi on joka paikkaan sojottava, koloja täynnä oleva otsatukka.

Lähde: BuzzFeed