Talent-ohjelman tuomari ennusti tytöstä tulevan seuraava Taylor Swift.

Saara Aallon jatkaessa X Factor UK -laulukilpailussa, on Yhdysvalloissa vastaavasti saatu jo syyskuun puolivälissä päätökseen America’s Got Talent -kykyjenetsintäkilpailu 11. kerran – ja toisen kerran ohjelman historiassa lapsiesiintyjä on napannut voiton.

Kilpailun tänä vuonna voittanut Grace VanderWaal on vasta 12-vuotias, mutta hänen ensimmäisen esityksensä jälkeen ohjelman tuomarinelikossa mukana oleva Simon Cowell ennusti, että tytöstä on seuraava Taylor Swift, kun taas toinen tuomari, Howie Mandel, uskoi, että koko maailma tulee vielä tietämään, kuka on Grace VanderWaal.

BuzzFeedin mukaan Grace esitti kilpailussa vain itse tekemiään lauluja ja soitti niitä ukulelen kera. Voiton myötä hän sai pääesiintyjän paikan show’ssa Las Vegasissa sekä miljoona dollaria, joista osan hän aikoo lahjoittaa hyväntekeväisyyteen sekä hankkia itselleen puumajan.

Voit katsoa Gracen ensimmäisen talent-ohjelman esityksen, joka vakuutti tuomari Mandelin niin täysin, että hän lähetti tytön suoraan livelähetyksiin, jutun yltä ja täältä voit katsoa koosteen Gracen kaikista esityksistä kilpailun ajalta.

Mitä pidit Gracen esityksistä? Onko hän Taylor Swiftin manttelinperijä? Kommentoi alla!

Lähde: BuzzFeed