Pojan suloisesta eleestä julkaistu video liikuttaa ja ihastuttaa somessa.

Syntymäpäiväjuhlissa on yleensä kyse vain yhdestä ihmisestä, päivänsankarista itsestään, mutta kymmenen vuotta täyttänyt Kalani Watson halusi tehdä omista juhlistaan erityisemmät myös isäpuolelleen, Brandon Williamsonille, ja järjesti hänelle liikuttavan yllätyksen.

Syntymäpäiväjuhlien aikana Kalani luki isäpuolelleen kirjoittamansa sydämellisen kirjeen, jossa hän kertaa muun muassa, miten Williamson on ollut läsnä pojan elämässä. Kirjeen päätteeksi hän kysyi, voisiko isäpuoli adoptoida hänet.

Kalanin yllätyksestä julkaistulla videolla hän ensin kysyy, rakastaako Williamson häntä sekä hänen äitiään ja voisiko hän elää ilman heitä. Vastaukset saatuaan poika esittää merkittävän kysymyksensä:

”Lakataan sitten leikkimästä ja tehdään siitä virallista. Brandon Craig Williamson, teetkö minulle maailman suurimman palveluksen? Adoptoitko minut?”

Williamson liikuttuu Kalanin kysymyksestä välittömästi ja peittää kasvonsa kädellään hetkeksi ennen kuin pyytää pojan luokseen ja halaa häntä; isäpuolelle aiemmin ojennetusta lahjapaketista paljastuu avaamisen jälkeen lomake adoptiota varten.

Kalanin äiti ja Williamsonin vaimo, Porsche, julkaisi perheen suloisesta hetkestä kuvatun videon Facebookissa, missä se on kerännyt tätä kirjoittaessa yli 3,4 miljoonaa katselua. Äiti kertoi Huffington Postille, että videolla nähdyn tilanteen suunnittelu alkoi kaksi kuukautta sitten ja äiti paljasti Kalanin kysyneen, voisiko hänestä myös tulla Williamson.

Huffington Postin mukaan äiti liikutuksestaan toivuttua äiti sanoi pojalleen, että he toteuttaisivat hänen toiveensa ja selitti, miten adoptioprosessi toimii. Alun perin Kalanin oli tarkoitus esittää adoptiokysymys isäpuolelleen isänpäivänä, jota vietetään Yhdysvalloissa kesäkuun kolmantena sunnuntaina, mutta poika ei malttanut odottaa sinne asti.

Williamson kertoi Huffington Postille, että vaikka hän ja Kalani ovat olleet ”virallisia” vuosien ajan, merkitsi pojan ele hänelle suuresti.

”Ajattelin, että ansaitsin tämän. Monet vanhemmat automaattisesti saavat lastensa rakkauden. Minun täytyi näyttää hänelle, etten ole menossa minnekään. Joten koska minun on täytynyt tehdä kovasti töitä hänen rakkautensa eteen, en pidä sitä itsestään selvänä. Joten se oli kunnia ja yksi elämäni hienoimmista hetkistä”, Williamson kertoi.

Instagram-sivullaan Williamson on jakanut osan videosta ja kirjoittaa sen yhteydessä näin:

”Eilen syntymäpäivänään poikani antoi minulle yhden mahtavimmista lahjoista… En koskaan käyttänyt sanaa poikapuoli, en koskaan välittänyt dna:sta. Jos tunnet minut, hän on aina ollut minun poikani.”

Jos Kalanin kysymys liikutti perhettä, on se liikuttanut myös niitä miljoonia ihmisiä, jotka ovat nähneet videon somessa. Facebookissa monet ovat kommentoineet, kuinka video on saanut heidät kyyneliin.

Voit katsoa äidin Facebook-sivulla julkaistun liikuttavan videon alla ja jos se ei näy, löydät sen täältä. Vanhempien haastattelun Huffington Postin kanssa voit lukea kokonaisuudessaan täällä.

ᴍʏ sᴏɴ ᴀsᴋᴇᴅ ᴍʏ ʜᴜsʙᴀɴᴅ ɪғ ʜᴇ ᴄᴀɴ ᴀᴅᴏᴘᴛ ʜɪᴍ!!! ɪ sᴡᴇᴀʀ ᴛʜɪs ᴡᴀs ᴏɴᴇ ᴏғ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴍᴏᴍᴇɴᴛs sɪɴᴄᴇ ᴡᴇ’ᴠᴇ ʙᴇᴇɴ ᴛᴏɢᴇᴛʜᴇʀ. ᴛʜᴀɴᴋs ғᴏʀ ᴀʟᴡᴀʏs ʟᴏᴠɪɴɢ ʜɪᴍ ᴜɴᴄᴏɴᴅɪᴛɪᴏɴᴀʟʟʏ ᴀɴᴅ ᴛʀᴇᴀᴛɪɴɢ ʜɪᴍ ᴀs ʏᴏᴜʀs ғʀᴏᴍ ᴛʜᴇ ʙᴇɢɪɴɴɪɴɢ!! ᴜs ᴀɢᴀɪɴsᴛ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ!!! ғᴏʀᴇᴠᴇʀ ᴀɴᴅ ᴀʟᴡᴀʏs!! ʟᴇᴛ’s ᴍᴀᴋᴇ ɪᴛ ᴏғғɪᴄɪᴀʟ!!!

Julkaissut Porsche Williamson 30. huhtikuuta 2017

Lähde: Huffington Post