”Tavat kaunistavat”, sanotaan, mutta joskus ne saattavat heikentää mielenkiintoa ja intohimoa puolisoa kohtaan.

Women Daily Magazine on koonnut 10 miesten paljastamaa tapaa, joita he kumppanissaan vihaavat. Moni nainenkin varmasti pystyy laittamaan näitä kumppaninsa tapoja ”inhokkilistalleen”.

Yhteinen vessahetki
Vaikka monille pareille ajan saatossa on ominaista yhteiset vessahetket, saattavat ne kuitenkin olla hetkiä, jotka alentavat haluja huomattavasti. Luonnollisia asioita tietenkin nämä ovat, mutta voisiko ne pitää intiimeinä?

Materiaalin palvonta
Miehetkin haluavat, että kumppani on kiinnostunut heistä itsestään, eikä vain heidän autostaan, kellostaan tai uusista kengistä. Materiaaliin perustuva suhde on yleensä alkuunsa tuomittu.

Täydellisyyden tavoittelija
Jos odotukset ovat kovat, ovat myös paineet kovat. Mukava yhteinen ilta ja romanttiset tunteet saattavat mennä pilalle, jos mies on koko ajan epävarma, ovatko kaikki täydellistä naiselle, varsinkin jos tietää, että nainen niin vaatii.

Kritisointi muiden kuullen
Miehet eivät pidä siitä, jos naiset kritisoivat heitä muiden ihmisten edessä. Jos he tekevät jotain väärin, se kannattaa kertoa yksityisesti.

Kyttäys
Ei todellakaan ole hienoa, kun kumppanin on saatava koko ajan tietää kaikki mitä teet, missä olet, kenen kanssa ja kuka lähetti viestin. Ainainen kyttäyksen kohteena olo on raskasta.

Mustasukkaisuus
On hyvä olla mustasukkainen joskus, mutta miehet todella vihaavat perusteetonta mustasukkaisuutta.

Haahuilu ja ajautuja
Miehet eivät pidä naisista, joilla ei ole omaa elämää ja työpaikkaa, ja jotka haluavat mennä sieltä, mistä aita on matalin. He haluavat naisia, jotka ovat vastuullisia ja voivat huolehtia itsestään.

Tarve olla koko ajan kyljessä
On toki ihanaa olla lähekkäin, mutta jos koko ajan ollaan kylki kyljessä, voi se alkaa ahdistamamaan.

Dramaattiset muutokset
Upea ihana, pitkä vaalea tukka onkin yhtäkkiä lyhyt ja vihreä. Säväyttää kyllä suhteessa kannattaa, mutta joskus kannattaa varoittaa etukäteen.

Sulkeutuja
Jos mies on aktiivinen seuraihminen, saattaa nurkassa kyyhöttävä kumppani olla epäromanttinen näky.

Lue myös, mitkä muut piirteet naisessa ärsyttävät miehiä.

Jaa tämä juttu myös kavereille!

Lähde: Women Daily Magazine