10 merkkiä siitä, että hän haluaa suudella sinua juuri nyt

Suuteleminen on täydellistä, jos sen tekee oikeaan aikaan eli silloin, kun molemmat ovat sitä kunnolla halunneet.

Ehkä olet joskus jättänyt suutelematta toista, kun et ollut varma, että halusiko hän sitä juuri silloin. Hänkin saattoi ajatella sinusta samoin, joten suudelma jäi toteutumatta. Ehkä tämän jälkeen sinulle ei käy näin huonosti, koska nyt saat tietää mitkä ovat ne 10 merkkiä siitä, että hän haluaa suudella sinua.

1. Hän ei puhu mitään

On tietysti vaikea suudella, jos toinen puhuu. Mutta jos hän lopettaa puhumisen ja hänen suunsa ei liiku, ehkä hän haluaisi suudella sinua?

2. Hän näyttää hämmentyneeltä

Jos hän kangertelee sanoissaan ja on jotenkin hämmentyneen oloinen, on sekin yksi merkki siitä, että hän haaveilee ehkä sinun suutelemisestasi. Ujot voivat tosin käyttäytyä tällä tavalla ilman tätäkin toivetta, joten ole tarkkana.

3. Hän nuolee huuliaan

Jos hän nuolee tai puree huuliaan, hän ehkä miettii, että onko hänen huulensa puhtaat suutelemistasi varten. Ehkä hän tarjoaa myös sinulle purukumin tai minttukarkin? Älä loukkaannu siitä, koska ehkä sekin liittyy vain siihen, että hän pitää sinusta niin paljon, että haluaa suudella mintunraikasta suutasi.

4. Hänestä tulee herkkä

Hän saattaa kosketella sinua herkästi esimerkiksi polviisi tai käsiisi, jos hän haluaa myös suudella sinua. Hänestä voi tulla siinä vaiheessa herkän oloinen. Se on jo melko selvä merkki siitä, jos hän siirtää hiuksiasi pois kasvoiltasi.

5. Hän katsoo huuliasi

Sekin on tietysti selkeä merkki siitä, että hän haluaisi suudella sinua, jos hän katselee huuliasi, jotka ovat aika suuressa pääosassa tässä tehtävässä.

6. Hän mutristelee huuliaan

Tämä on jo todella selkeä merkki, jos hän laittaa suunsa mutrulle kuin hän aloittaisi jo suutelemisesi. Kehonkieli kertoo aika paljon, joista tämä on selkeimmästä päästä, kun haluat tietää, haluaako hän suudella sinua. Tässä vaiheessa ei kannata peruuttaa hänestä kauemmas, jos haluat itsekin suudella häntä.

7. Hän huomaa hajuvetesi tuoksun

Hajuvetesi tuoksuttelu saattaa olla vain tekosyy, jolla hän pääsee lähemmäs huuliasi.

8. Hän katselee sinua

Silmätkin ovat tässä arvuuttelussa suuressa osassa. Jos hän katselee sinua eikä meinaa kyetä lopettamaan tätä tuijotusta, hän ehkä haluaa suudella sinua. Ihan kuka tahansa ei sinua tällä tavalla tuijottele. Hän on silloin ihastunut sinuun, joten hän haluaa aika varmasti myös suudella sinua.

9. Hänen äänensävynsä pehmenee

Psykologit ovat huomanneet, että äänensävyn pehmentäminen on vaisto, jonka teemme, kun haluamme suudella jotakuta. Pehmeät äänet korreloivat ilmeisesti läheisyyden, läheisyyden ja intohimon kanssa.

Kiinnitä huomiota hänen äänensävyynsä. Jos hän alkaa puhua sinulle hiljaa ja pehmeällä äänellä, valmistaudu tulevaan suudelmaan.

10. Hän viivästyttää lähtöään

Jos hän esimerkiksi viivyttelee kotiovellasi eikä halua lähteä, hän haluaa suudella sinua. Hän saattaa tällä vain yrittää kerätä rohkeutta sinun suutelemiseesi ennen kuin lähtee, tai yrittää selvittää täydellisen hetken tai parhaan tavan edetä tässä asiassa.

Jos et halua, että hän suutelee sinua, älä anna itse hänelle näitä 10 merkkiä!

Lähde: Yourtango


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.