10 kotiaskaretta, jotka aiheuttavat eniten ryppyjä rakkauteen

Osalla ex-pareista riitely kotitöistä on suoraan vaikuttanut siihen, että suhde on päättynyt.

Kotityöt ovat välttämätön askare, jotka aiheuttavat toisinaan pariskunnille kinaa ja riitoja, mutta tietyistä askareista riiteleminen on selvästi yleisempää. Showers to You onkin selvittänyt kyselytutkimuksen avulla, mitkä kotityöt aiheuttavat eniten ryppyjä rakkauteen.

Kyselyssä listattiin yhteensä kymmenen kotityötä, joista kaikista pahin riitojen aiheuttaja on tiskaaminen: tiskien hoitaminen on saanut yli puolet (57 %) pariskunnista riitelemään. Kyselyyn vastasi 1 062 pariskuntaa sekä 1 397 ex-pariskuntaa.

Toiseksi eniten riitoja aiheuttaa roskien vieminen ulos (46 %) ja pienellä erolla perässä tulee keittiön siivoaminen (42 %). Viiden kärjessä ovat myös kylpyhuoneen siivoaminen/peseminen (36 %) sekä pyykinpesu (29 %), kun taas koko top kympin perää pitävät vaatteiden silittäminen (15 %) ja pölyjen pyyhkiminen (9 %).

Kyselyssä paljastui, että valtaosa pariskunnista (90 %) käyttää jopa tunnin riitelyyn kotiaskareista. 45 prosenttia riidoista johtuu siitä, että toisen osapuolen mielestä kotiaskaretta ei ole tehty kunnolla ja noin kolmannes (30 %) kotityön ajoituksesta, kun taas 15 prosenttia riitelee siitä, kumpi tekee minkäkin askareen ja loput kymmenen prosenttia riitelevät täysin muista asioista kotiaskareisiin liittyen.

Kotiaskareista riiteleminen voi vaikuttaa ikävästi parisuhteeseen; ex-pariskunnista 15 prosenttia paljasti, että kotitöistä riiteleminen oli suoraan vaikuttanut siihen, että parisuhde oli päättynyt eroon.

Alla vielä eniten riitoja aiheuttavien kotiaskareiden top 10 -lista:

 1. Tiskaaminen (57 %)
 2. Roskien vieminen ulos (46 %)
 3. Keittiön siivoaminen (42 %)
 4. Kylpyhuoneen siivoaminen/peseminen (36 %)
 5. Pyykin peseminen (29 %)
 6. Ruokaostosten tekeminen (26 %)
 7. Vuoteen sijaaminen/lakanoiden vaihtaminen (22 %)
 8. Imuroiminen (21 %)
 9. Silittäminen (18 %)
 10. Pölyjen pyyhkiminen (9 %)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.