Elokuvissa voidaan tehdä jotain täysin typerää, kun on kyse rakastumisesta ja rakkaudenkohteen valloittamisesta.

Tässä ei ole kyse elokuvista, vaan siitä mitä hullua tehdään ihan oikeasti, kun ollaan rakastuneita. Rakastunut voi vaikuttaa joskus typerältä ja hullulta. On kymmenen hullua tekoa, joita monet rakastuneet tekevät. Katso tästä alta mitä ne ovat ja tuntuvatko ne tutuilta. Näitä tekevät sekä miehet että naiset, mutta näissä ajatellaan nyt, että asialla ovat hupsut rakastuneet naiset.

1. Hauskalta näyttävä kehonkieli

Rakastunut nainen kohtelee rakkauden kohdettaan fyysisellä tavalla vähän kuin äiti lastaan, kun lapsi on sairaana. Tuollaista fyysistä läheisyyttä esiintyy harvoin muunlaisissa ihmissuhteissa.

2. Omaisuuden yhdistäminen

Tämäkin on aika hullua, että nainen yhdistää omaisuutensa rakkauden kohteensa kanssa. Kaikki kerätään ja omistetaan yhdessä.

3. Kun sijaintikaan ei rakastuneita erota

Rakastunut nainen saattaa unohtaa koko muun elämänsä, jos hänen pitää päästä rakkaudenkohteensa luokse, vaikka ihan toiselle mantereelle. Onhan se aika hullua jättää työnsä, kotipaikkakuntansa sekä kaikki tuttu ja turvallinen ihan vain, että saa olla yhden ihmisen kanssa. Vai onko? Rakkaus on ehkä sille riittävä syy.

4. Ystävyyssuhteiden muuttuminen

Kaikki asiat, joita rakastunut nainen tekee, eivät ole positiivisia. Joskus rakastamalla yhtä ihmistä, voi menettää elämästään muita tärkeitä ihmisiä. Tästä kärsivät eniten ystävät, jotka jäävät taka-alalle, kun rakkauden kohde vie suuren osan huomiosta. Näinhän sen ei tarvitsisi olla, mutta kaikki eivät edes huomaa toimivansa näin.

5. Työsuhteen lopettaminen

Uran ja ammatillisten tavoitteiden luopuminen rakkauden takia on naisen elämän hulluimpia tekoja. Jotkut naiset saattavat tehdä sen siksi, että he haluavat jäädä kotirouviksi. Tämä on Suomessa ehkä kuitenkin aika harvinaista. Mutta entä jos nainen on rakkauden kohteensa pomo tai alainen? Pitääkö hänen silloin erota tehtävästään?

6. Sokeus nähdä kaikkea

Vaikka on tärkeää rakentaa luottamusta rakkaudenkohteeseen, ei silti pidä sokeasti olla näkemättä vääriä asioita. Jos kumppanin negatiiviset asiat jäävät huomaamatta ja joku joutuu niistä huomauttamaan, tulee rakastuneena helposti puolustettua kumppania, vaikka sille ei olisi syytä. Sellainen suhde ei vaikuta terveeltä, vaan hullulta.

7. Liika tuhlaaminen

Vaikka jotkut naiset yhdistävät omaisuutensa rakkauden kohteensa kanssa, jotkut ottavat tästä liikaa vastuuta ja käyttävät lopulta kaikki rahansa. Se on hullua, jos menettää omaisuutensa esimerkiksi aviomiehensä oikkujen, vaikkapa rahapelien liiallisen pelaamisen takia.

8. Paljastella ja puhua rakkaudestaan liikaa

Naiset, jotka ovat rakastuneita ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen, saattavat puhua rakkaudenkohteestaan ihan liikaa ja koko ajan. Silloin voidaan kertoa liikaa yksityiskohtia, joista muut eivät todellakaan haluaisi kuulla.

9. Laulujen sanoissa on yhtäkkiä järkeä

Tämä on positiivista rakastuneen naisen hulluutta, kun herkät ja koskettavat rakkauslaulut kuulostavat yhtäkkiä järkeviltä ja tutuilta. Tuo hetki voi hämmentää, kun alkaa hyräillä rakkauslaulua, jossa on sanoja, jotka tuntuvat liittyvän omaan sen hetkiseen elämään.

10. Muuttuminen joksikin toiseksi

On hullua, että nainen voi muuttua joksikin toiseksi, kun hän rakastuu. Ehkä elämän prioriteetit muuttuvat, kun kaikki alkaa pyöriä tuon rakkaudenkohteen ympärillä? Muutos voi olla pysyvä, mutta jotkut muuttuvat ehkä liikaa ja vievät tuon ”uusi rakastunut minä” -hahmon liian pitkälle. Se ei kuulosta hyvältä eikä terveeltä.

Maailmasta löytyy monta esimerkkiä siitä, kuinka rakkauden vuoksi on tehty hulluja asioita. Kyllä, rakkaus voi todellakin tehdä hulluksi ja se on huumaavaa, mutta se ei ole välttämättä aina mikään huono asia!

Lähde: Bonology