10 faktaa orgasmista, joista et tiennyt tätä ennen

Tulet olemaan yllättynyt, kuinka vähän tiesit tätä ennen orgasmeista, vaikka olet saanut niitä elämäsi aikana varmasti aika monta.

Nämä orgasmiin liittyvät faktat eivät auta sinua saamaan niitä, mutta tarjoavat sinulle mielenkiintoisia ja erikoisia tietoja, joilla voit päteä esimerkiksi seuraavassa naistenillassa. Faktoja on kymmenen kappaletta, joista olet tuskin kuullut tätä ennen.

1. Naisen ja miehen orgasmit

Tutkijat ovat huomanneet, että miesten orgasmit tuntuvat aika samanlaiselta kuin naisten. Ajoissa ja G-pisteiden sijainneissa on tietysti eroja, mutta se tunne tuntuu aika samalta.  

2. Orgasmin kesto

Miehellä kestää keskimäärin yhdestä kymmeneen minuuttia, jotta orgasmi saavutetaan, mutta naisilla se voi kestää jopa kaksikymmentä minuuttia. Miesten orgasmit kestävät kuitenkin vain noin neljä sekuntia, kun taas naisilla se voi kestää jopa viisitoista sekuntia!

3. Kipu

Sama aivojen osa käsittelee orgasmeja ja kipua, jonka vuoksi jotkut ihmiset näyttävät kärsivän orgasmeista. Se tarkoittaa myös sitä, että orgasmin aikana ei voi tuntea kipua niin paljon pitäisi.

4. Orgasmi nukkuessa

On täysin mahdollista, että orgasmin saa, kun nukkuu. Mutta sitä ei saa fyysisen stimulaation takia, vaan sen aiheuttaa henkinen stimulaatio.

5. Kalorit

Orgasmi polttaa vain kolme kaloria, mutta ennen kuin sen saa, polttaa noin 50 kaloria. Se on siten sekä hauskaa, että liikuntaa, kun tavoitteena on saada orgasmi.

6. Terveyshyödyt

Orgasmien on todistettu parantavan immuunijärjestelmää, ja ne vähentävät sydänsairauksien ja syövän mahdollisuuksia.

7. Ongelmat

Joka kolmas mies kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä, jonka takia löytyy paljon turhautuneita pariskuntia. Jos miehelläsi on tämä ongelma, kannusta häntä käymään lääkärissä tai harjoittele tapoja saada hänet tuntemaan olonsa rennoksi. Stressi vain pahentaa tätä ongelmaa.

8. Miehen terveyshyödyt

Seksillä on hämmästyttäviä terveysvaikutuksia. Mitä useammin mies saa orgasmin, sitä pienemmät mahdollisuudet hänellä on kärsiä eturauhassyövästä. Miten hyvä syy kaksinkertaistaa sinunkin orgasmiesi määrää?

9. Mistä sana orgasmi tulee?

Sana orgasmi tulee kreikkalaisesta sanasta orgasmos, joka tarkoittaa ”hekumallista kiihtymystä, olla innoissaan tai innokas”.

10. Sen aikana voi kuolla

Ei ole mahdotonta, että mies kuolee orgasmin aikana. Tämänhetkiset tilastot osoittavat, että se on paljon yleisempää, jos mies pettää kumppaniaan. Mutta orgasmi aiheuttaa vain muutaman kuoleman vuodessa.

Tiesitkö jo näistä kaikista? Jos tiesit, niin olet melkoinen orgasmitietäjä!

Lähde: All Womens Talk


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.