Näyttävä Bad Romance -versio on tuoreimman lähetyksen kilpailuesityksistä katsotuin YouTubessa.

Saara Aallon kilpailu Britannian X Factorissa jatkuu jälleen seuraavaan livelähetykseen, joka nähdään tulevana lauantaina. Sunnuntai-illan tuloslähetyksessä selvisi, että suomalaislaulaja pääsi toista kertaa suoraan yleisöäänillä jatkoon.

Lauantai-iltana nähdyssä kauhuteemaisessa livelähetyksessä Aalto esitti Lady Gagan Bad Romance -hitin, joka hurmasi niin tuomarit kuin äänestävän brittiyleisönkin. Aalto aloitti esityksensä soittamalla pianoa, mutta pian esitys muuttui näyttäväksi show’ksi ja sen päätteeksi Aalto sai raikuvat aplodit.

YouTubessakin julkaistu kilpailuesitys on myös tuoreimman livelähetyksen kilpailuesityksistä selvästi suosituin, sillä Aallon Bad Romance -versiota on katsottu tätä kirjoittaessa yli 1,2 miljoonaa kertaa, kun muiden kilpailijoiden esitysten katselukerrat ovat jääneet muutamaan sataantuhanteen.

Kilpailusta tippui tällä viikolla Gifty Louise, joka jäi pohjakaksikkoon tyttönelikko Four of Diamondsin kanssa. Seuraavan livelähetyksen teemana on tyttöbändit vs poikabändit.

Voit katsoa jutun yltä Aallon version Lady Gagan hitistä ja täältä löydät aiemmat artikkelimme Aallon esityksistä.