Ennen kuin kumppanin uskottomuus paljastuu, saattaa monella olla aavistus siitä, että jokin on vinossa.

Valitettavan usein tuo aavistus, intuitio, onkin oikeassa. Lipstick Investigationsin toimitusjohtaja, yksityisetsivä David King on kertonuti Daily Mail Australialle, että naisen intuitio on lähes 80-prosenttisesti oikeassa.

”Tuen joka kerta naisen intuitiota. Heidän mielessään on jotain, mikä ei ole oikein, ja he saattavat lähestyä minua hieman kummalliseltakin kuulostavien asioiden kera, mutta useimmiten tutkimme asiaa ja he ovat oikeassa”, King sanoi.

Yksityisetsivän firma käräyttää uskottomia kumppaneita pääasiassa keräämällä visuaalisia tallenteita, jotka osoittavat uskottomuuden. Tarkoitus on saada kiinni toinen ihminen valheesta.

Toisinaan yksityisetsivät käyttävät myös syöttiä, jonka avulla uskottomuus voi paljastua jo ennen kuin se tapahtuu käytännössä. Kingin mukaan 80 prosenttia hänen tutkimuksistaan ovat onnistuneita, mutta hän totesi, että määrä olisi suurempi, jos raha ei olisi ongelma.

”Jos sinulla on epäilyksiä, ovat ne yleensä perusteltuja”, yksityisetsivä totesi.

Koska King on ammattilainen narauttamaan uskottomia kumppaneita, hän paljasti merkkejä, joita parisuhteessa olevat voivat pitää silmällä huomatakseen kumppanin uskottomuuden.

Muutokset käyttäytymisessä

Asiantuntijoiden mukaan uskottomien miesten ja naisten määrät ovat lähes samat, mutta Kingin naisasiakkaat yleensä hyödyntävät hänen palveluksiaan sen jälkeen, kun kumppani on osoittanut paljastavia merkkejä.

Ennen kaikkea uskoton mies voi alkaa käyttäytyä erilaisella tavalla, ja yleensä se liittyy ulkonäköön.

”Miehet alkavat huolehtia hieman enemmän. He saattavat kuntoilla hieman enemmän, siistiä partaansa useammin, alkaa pukeutua paremmin tai tuoksua paremmalta”, King kertoi.

”Muutos ulkonäössä on yleensä melko vahva”, hän lisäsi.

Epäilyttävä käytös puhelimen kanssa

Yksityisetsivän mukaan teknologia on muuttanut pelikenttää, kun on kyse uskottomuudesta. Hän sanoi Daily Mail Australialle, että puhelimet ovat yleensä se, minne uskottomuudesta jää jonkinlaisia todisteita.

”Epäilykset alkavat tulla teknologian kautta”, asiantuntija totesi.

”Saatat nähdä viestin ilmestyvän kumppanisi puhelimen ruudulle, mikä näyttää hieman oudolta, tai hän on suojelevaisempi puhelimensa käytön suhteen”, King jatkoi ja lisäsi, että mies on saattanut suojata puhelimensa salasanalla, jota hän ei ole koskaan ennen tarvinnut.

Selittämätön suuttumus kumppania kohtaan

King kertoi, ettei hän voi kommentoida pettäjän psykologiaa, mutta hän kuitenkin totesi, että monet hänen asiakkaistaan kertovat kumppanin vaikuttavan vihaisemmalta kuin yleensä.

”Jos mies on syyllinen, voi se tulla ilmi suuttumuksena. Miehet tuovat suuttumuksen yleensä julki parisuhteessa ja se voi toisinaan toimia tapana päästä kodista pois”, King sanoi.

Kingin mukaan irrationaalisesti käyttäytyvät miehet aloittavat riitoja, jotka voivat johtaa tilaisuuteen tai syyhyn poistua kotoan sen varjolla, että hän menee rauhoittumaan muualle.

Poissa kotoa

Kingin mukaan kumppanit, jotka alkavat kertoa loputtomia tekosyitä sille, miksi eivät tule kotiin tai miksi heidän täytyy mennä ulos, voivat viestiä siitä, että jotain on meneillään.

”Miehet tulevat myöhään kotiin tai menevät ulos ilman kumppaniaan, kun aiemmin he olisivat ottaneet kumppanin mukaan”, yksityisetsivä kertoi.

On aikoja, jolloin kumppani saattaa aloittaa käyttäen simppeleitä tekosyitä, kuten lenkille menoa, mitkä voivat muuttua suuriksi varoitusmerkeiksi varsinkin silloin, jos tämä käytös vaikuttaa tilanteeseen sopimattomalta.

”Hän saattaa olla menossa oikeasti kävelylle, mutta se kuulostaa oudolta heidän parisuhteessa”, King selitti.

Lähde: Daily Mail