R-E-S-P-E-C-T, sitä tämä tyttö ansaitsee.

6-vuotias Johanna Colon on tuoreen viraalivideon tähti. Tytön säpäkkä esitys tanssinäytöksessä Aretha Franklinin Respect-hitin tahtiin on kerännyt jo yli 40 miljoonaa katselua, kun Johannan äiti, Elissa julkaisi tanssiesityksestä videon Facebookissa.

TODAY:n mukaan 2-vuotiaasta lähtien tanssitunneilla käynyt Johanna sai esityksen jälkeen yleisön nousemaan jaloilleen taputtamaan. Vaikka esityksessä tanssi muitakin, varasti Johanna huomion täysin muilta hurmaavalla suorituksellaan, joka oli viikkojen harjoittelun tulosta.

”Hän harjoitteli todella kovasti. Hän pyysi minua soittamaan kappaletta jatkuvasti. Kaikki katsoivat häntä alusta alkaen. Kun hän poistui lavalta, kaikki olivat haltioissaan”, Elissa sanoi TODAY:lle.

”Johanna ei oikein tiennyt, kuka Aretha Franklin oli. Kun kerroin hänestä ja soitin kappaletta, Johanna sanoi ’Aah, hänessä oli paljon särmää”, äiti jatkoi.

Monet ihmiset ovat ihailleet Johannan esitystä sen jälkeen, kun video siitä alkoi levitä netissä.

”Julkaisin sen perhettä ja ystäviä varten enkä uskonut tällaista tapahtuvan. Kerroimme Johannalle siitä ja hän oi innoissaan, mutta ei kuitenkaan oikein ymmärrä. Hän oli enemmän innoissaan siitä, että oli hänen viimeinen koulupäivä ja hän sai jäätelön saatuaan hyvän todistuksen”, Elissa kertoi.

Katso alta Johannan mainio esitys:

Johanna channeling Aretha Franklin!

Posted by Elissa M. Colón on 7. kesäkuuta 2015

Lähde: TODAY