Onpa kyse sitten virallisesta tilaisuudesta tai rennommasta ystävien kokoontumisesta, nykyaikaiset naamiaisjuhlat ovat hauska tapahtuma.

Juhlien järjestämisessä kannattaa ottaa huomioon seuraavia seikkoja:

1. Teema ja kostyymit

Mahdollisuudet ovat rajattomat. Kokokostyymi voi olla sopiva Halloween juhliin, mutta juhlavat vaatteet ja hienot naamiot sopivat hyvin muihin juhliin, kuten uuden vuoden, ystävänpäivän tai vaikkapa vapun juhliin.

2. Koristeet

Naamiojuhlat ovat salaperäinen tapahtuma, joten tyypillisesti musta on koristeiden pääväri. Voit myös lisätä mustan joukkoon tehosteväreinä esimerkiksi kultaa, punaista, vihreää, purppuraa ja hopeaa.

3. Ruoka

Ruokatarjoilut riippuvat paljolti tilasta ja budjetista. Yksinkertaiseen buffetiin voit valita erilaisia juustoja, leikkeleitä ja hedelmiä. Jos kyseessä ovat isommat ja virallisemmat juhlat, voit tarjoilla vaikkapa erikoisjuustoja ja kalaruokia. Hulppeammissa kekkereissä voi vierailla olla tarjolla myös suklaalähde ja shampanjaa.

4. Musiikki ja viihdyttäminen

Musiikki ja tanssiminen ovat ehdottomia naamiaisjuhlissa. Isommissa juhlissa paikalla voi olla brändi, jousikvartetto tai DJ. Palkinnot eivät ole pakollisia, mutta voit järjestää esimerkiksi pokeripöydän, jossa tuotot menevät hyväntekeväisyyteen tai palkita parhaan asun tai naamion.

Lähde: eHow