Kumppaniin voi rakastua yhä uudelleen ja uudelleen. Mutta rakkaus vaatii ylläpitoa, jotta sitä ei hukkaa niin ’hyvään’ piiloon, ettei sitä voi enää löytää.

Kukapa ei haluaisi elää ikuista kuherruskuukautta. Sitä voi kuitenkin Yourtango -sivuston mukaan ainakin tavoitella yhdellä todella kätevällä tavalla. Sitä käyttäen voi tuntua usein siltä, kuin aloittaisitte aina uudelleen siitä alkuhuumasta, jota suhteenne alussa koitte.

Se yksinkertainen niksi tähän on se, että muistakaa käydä treffeillä. Jos teillä on lapsia, sopikaa heille säännöllisesti hoitopaikka teidän treffienne ajaksi. Tämä ei kuitenkaan ole niin helppoa, miltä se kuulostaa. Treffeillä pitää nimittäin jäädä aikaa säännöllisesti.

Kaikista paras keino on käyttää treffien järjestämiseen tätä 2-2-2 -sääntöä. Sen mukaan pitäisi käydä yhden illan treffeillä kerran kahdessa viikossa, koko viikonlopun kestävillä treffeillä kerran kahdessa kuukaudessa ja viikon kestävillä treffeillä kerran kahdessa vuodessa.

Tämä voi kuulostaa liialta, mutta aika monet suhteet eivät kestä. Mitä jos tätä sääntöä noudattamalla saisit olla onnellisessa suhteessa ikuisesti? Toki suhteissa voi olla niinkin suuria ongelmia, ettei niitä kannata pelastaa. Jos suhde on pelastamisen arvoinen, tätä kannattaa kokeilla.

Lähde: Yourtango