Kun yksi sana tarkoittaa useampaa asiaa, voi siitä syntyä hauskoja tilanteita pienten lasten kanssa.

Pieni Ellie-tyttö auttoi äitiään ja veljeään tekemään puuroa syötäväksi, mutta kokkailutilanne muuttui hulvattomaksi, kun tyttö ymmärsi ohjeen toisin kuin on tarkoitus. Yhdysvalloissa yksi mittayksiköistä on kuppi (noin 2,3 dl), mikä aiheutti ruoanlaiton yhteydessä hauskan, videolle ikuistuneen sekaannuksen.

”Me tarvitaan yksi kuppi vielä”, tyttöä ohjeistettiin, kun hän mittasi kaurahiutaleita.

Sen sijaan, että Ellie olisi jatkanut hiutaleiden kaatamista kupillisen verran, hän lähtikin hakemaan kaapista kuppia, mikä sai videota kuvanneen äidin nauramaan makeasti.

”Okei Ellie, me tarvitaan yksi kuppi vielä”, äiti sanoo, kun tyttö on tuonut kaapista kupin pöydälle ja niin Ellie lähtee taas hakemaan kiltisti uutta kuppia kaapista.

Lopulta reipas kokkausapulainen hakee kaapista kolmannenkin kupin – ohjeessa kun sanotaan, että tarvitaan kolme kuppia hiutaleita. Suloinen video pikkutytön sekaannuksesta julkaistiin Amerikan hauskimpien kotivideoiden YouTube-kanavalla ja voit katsoa sen artikkelin yltä.

Minkälaisia sekaannuksia sinun perheessäsi on tapahtunut ruoanlaiton yhteydessä, kun lapset ovat auttaneet / kun olet itse lapsena auttanut ruoanlaitossa? Kerro se kommenteissa!

Kommentit

Kommenttia