Ammattimerenneidon opastuksella kaksi naista pääsi viettämään päivän merenneitona.

Merenneidot ovat taruolentoja, jotka ovat monille tuttuja etenkin H. C. Andersenin sadusta Pieni merenneito ja siihen pohjautuvasta, samannimisestä Disneyn animaatioelokuvasta. Monet ovat lapsena voineet haaveilla merenneitona olemisesta ja kaksi BuzzFeedin työntekijää pääsikin tämän haaveen toteuttamaan.

Michelle ja Dot viettivät päivän merenneitoina ammattimerenneito Rachel Smithin opastuksella. Päivään sisältyi laittautuminen merenneitomaiseksi – pyrstöä myöten- ja päivä ikuistettiin videolle.

”Nämä ovat tiukimmat housut, jotka olen koskaan laittanut jalkaan”, Dot nauraa videolla vetäessään pyrstöä ylleen.

Naiset pääsivät valokuvattavaksi merenneitoina, mutta päivä ei olisi täydellinen ilman uimista. Michelle ja Dot saivat siis tietysti myös opetella uimista pyrstön kanssa ja tekemään kuplasuukkoja veden alla.

Miten uiminen pyrstön kanssa sujui ja minkälaisia merenneitoja Michellestä ja Dotista tuli? Se selviää katsomalla artikkelin yllä oleva video heidän päivästään merenneitoina!

BuzzFeed on aiemmin julkaissut videon, jolla kolme ammattimerenneitoa kertoo työstään. Tämän mielenkiintoisen videon voit katsoa täällä.